Από το ξενοδοχείο στο νοσοκομείο: Το μεγάλο λάθος τουρίστριας στην Τουρκία

To aircondition έκανε την ζημιά στη νεαρή κοπέλα 
2'

Βρετανίδα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην Τουρκία μετά από ένα λάθος που έκανε με το aircondition του ξενοδοχείου.

Η κοπέλα διηγήθηκε πώς οι διακοπές της στην Τουρκία μετατράπηκαν σε εφιάλτη αφού αρρώστησε από αμυγδαλίτιδα. Η Liana Foster, 24 ετών, βρισκόταν σε διακοπές στην Αττάλεια με την οικογένειά της όταν ξύπνησε με πονόλαιμο. Ξύπνησε νιώθοντας «ζαλισμένη» την επόμενη μέρα και η μητέρα της, Lynette, 52 ετών, παρατήρησε λευκές κηλίδες στις αμυγδαλές της και την πήγε στο νοσοκομείο.

Η Liana, που ζει στο βόρειο Λονδίνο, διαγνώστηκε από τους γιατρούς με αμυγδαλίτιδα, η οποία, όπως είπαν, πιθανότατα προκλήθηκε από το air condition. Πέρασε πέντε ώρες στο νοσοκομείο, όπου της έβαλαν ορό.

Η Liana λαμβάνει αντιβιοτικά την τελευταία εβδομάδα και σταδιακά αναρρώνει. «Ένιωθα πολύ ζαλισμένη και είχα και πονόλαιμο. Έτρεμα. Δεν μπορούσα να φάω ή να πιω. Νόμιζα ότι ήταν και πάλι η κολπίτιδα. Η θερμοκρασία μου ήταν άσχημη, το σώμα μου πονούσε. Πήγα στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι έχω μια πολύ σοβαρή περίπτωση αμυγδαλίτιδας. Είπαν ότι μπορεί να συμβεί από το aircondition. Ήταν αρκετά βαρετά τις τελευταίες μέρες των διακοπών», ανέφερε.

Η Λιάνα προσγειώθηκε στην Αττάλεια στις 16 Ιουλίου 2024 και πήγε κατευθείαν στο ξενοδοχείο. «Το πρώτο βράδυ το είχαμε [το air condition] πολύ χαμηλά στο δωμάτιο. Με αρρώστησε».

Η Λιάνα ξύπνησε με αδιαθεσία την επόμενη μέρα, αλλά δεν πήγε να δει το γιατρό στο ξενοδοχείο, καθώς ήταν «ακριβό». Όμως την επόμενη μέρα ξύπνησε νιώθοντας «πολύ άσχημα».

Οι γιατροί είπαν στη Λιάνα ότι είχε αμυγδαλίτιδα και ότι πιθανότατα την προκάλεσε το aircondition. «Όταν πρόκειται για το ξενοδοχείο δεν πρόκειται να το συντηρoύν. Λένε ότι μπορεί να φταίει ο μουχλιασμένος αέρας»..