Ντόναλντ Τραμπ: Συμφώνησε να καταθέσει στο FBI για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του

Ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δέχθηκε να μιλήσει στο FBI, στο πλαίσιο της έρευνας για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.
AP.
1'

Ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, συμφώνησε να παραχωρήσει συνέντευξη στο FBI, κατά την έρευνα για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του σε διάρκεια προεκλογικής ομιλίας που παραχωρούσε στην Πενσυλβάνια, τη 13η Ιουλίου.

Η κατάθεση του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου για την προεδρία αποτελεί μέρος του τυπικού πρωτοκόλλου του FBI. «Θέλουμε να πάρουμε τη δική του άποψη για αυτό που είδε», ανέφερε σήμερα (29/07) ο Κέβιν Ρότζεκ, ο ειδικός πράκτορας που είναι υπεύθυνος για το γραφείο πεδίου του FBI, στο Πίτσμπουργκ.

Ο Ρότζεκ αποκάλυψε την προγραμματισμένη συνομιλία με τον Τραμπ, έχοντας δώσει νέες λεπτομέρειες για τον ένοπλο δράστη, τον Τόμας Μάθιου Κρουκς, συμπεριλαμβανομένων αναζητήσεων του νεαρού στο διαδίκτυο που επιδεικνύουν ενδιαφέρον για μαζικούς πυροβολισμούς, εργοστάσια ηλεκτροπαραγωγής, αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς αλλά και την απόπειρα δολοφονίας του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, τον Μάιο.

Σχετικές ειδήσεις