Διανομέας λαμβάνει χιλιάδες ευρώ για να παντρευτεί μετά από viral σημείωμα που άφησε σε παραγγελία

Η γενναιοδωρία των χρηστών του TikTok κάποιες φορές κάνει θαύματα

Διανομέας λαμβάνει χιλιάδες ευρώ για να παντρευτεί μετά από viral σημείωμα που άφησε σε παραγγελία
TIKTOK/ pauslobo711, erica_cristal
2'

Όταν ένας οδηγός της Uber Eats ζήτησε ταπεινά λίγη γενναιοδωρία για να προσφέρει στη μέλλουσα σύζυγό του τον γάμο των ονείρων της, ο κόσμος ανταποκρίθηκε.

Ο TikToker Paul Slobodzian οδηγούσε Uber Eats ως παράλληλη δραστηριότητα για πάνω από ένα χρόνο για να εξοικονομήσει χρήματα για τον γάμο του.

Ένα βράδυ, η Erica Hernandez παρήγγειλε δείπνο από το μαγαζί Chipotle, και ο Slobodzian ήταν αυτός που το παρέλαβε και το έφερε. Μέσα στην τσάντα ήταν κρυμμένο ένα χειρόγραφο σημείωμα.

«Σας ευχαριστούμε για την παραγγελία σας! Παραδίδω για χάρη του έρωτα! Εργάζομαι ως διανομέας παράλληλα με την άλλη μου δουλεία για να μπορέσω να προσφέρω στην αρραβωνιαστικιά μου τον γάμο που της αξίζει. Οποιοδήποτε επιπλέον φιλοδώρημα μέσω της εφαρμογής ή του Venmo εκτιμάται ιδιαίτερα», έγραφε το σημείωμα.

Η Hernandez συγκινήθηκε από την ειλικρίνεια και την αφοσίωσή του, οπότε το μοιράστηκε στον δικό της λογαριασμό στο TikTok, ο οποίος, αν και δεν ήταν πολύ μεγάλος, ήταν το λιγότερο που μπορούσε να κάνει, σκέφτηκε.

«Δεν έχω πολλούς ακόλουθους, αλλά ελπίζω αυτό να φτάσει στους σωστούς ανθρώπους», έγραψε η Erica στο βίντεο της στο TikTok, το οποίο έγινε γρήγορα viral στην εφαρμογή.

Με το Venmo ID του στο σημείωμα, ο λογαριασμός του δέχτηκε πληθώρα γενναιόδωρων συνεισφορών, συμπεριλαμβανομένου ενός δώρου 500 δολαρίων από την ίδια την Chipotle.

«Εγώ και η Aly, η αρραβωνιαστικιά μου, έχουμε συγκλονιστεί μ προσπαθώντας να καταλάβουμε πώς να απαντήσουμε στον κόσμο και να δείξουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό για εμάς», δήλωσε ο Paul σε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok, καθώς τα μηνύματα έπεφταν βροχή ζητώντας ενημέρωση.

Αναφέρει λεπτομερώς ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Aly, η οποία οδηγούσε επίσης με την Uber Eats, μπόρεσαν να αφήσουν την δεύτερη δουλειά τους ως διανομείς και να επικεντρωθούν στον προγραμματισμό, αντί να πληρώνουν για τον γάμο, και το πιο σημαντικό από όλα, να περνούν περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί αντί να εργάζονται 7 ημέρες την εβδομάδα.

Το ζευγάρι, που είχε πρωτογνωριστεί ως δευτεροετείς φοιτητές στο κολέγιο, ανταπέδωσε την αξιοσημείωτη γενναιοδωρία του βάζοντας στην άκρη 1.000 δολάρια για την Erica, η οποία είχε προσκληθεί ως επίτιμη καλεσμένη στο γάμο και της οποίας η ιδέα να το βάλει στο TikTok ήταν η γενεσιουργός αιτία για τόση καλοσύνη.

Το ζευγάρι πλέον έχει βγάλει περισσότερα από αρκετά για να καλύψει την εκδήλωση μέσω των δωρεών του Venmo.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή