Τζένιφερ Άνιστον: Γιατί της πέταξαν δακρυγόνα και μαύρη μπογιά - Το viral στιγμιότυπο

Μια ιδιαίτερα απαιτητική σκηνή χρειάστηκε να γυρίσει η Τζένιφερ Άνιστον για τις ανάγκες της πετυχημένης σειράς με τίτλο «The Morning Show» 
1'

Η Τζένιφερ Άνιστον έφτασε στα γυρίσματα, φορώντας μια αμάνικη λευκή μπλούζα με ένα μπεζ παντελόνι, ένα look που, ωστόσο, σύντομα καταστράφηκε, καθώς η σκηνή για την επιτυχημένη σειρά απαιτούσε να τη λούσουν στην κυριολεξία με μαύρη μπογιά.

Σε μία σειρά από βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο TikTok, η σταρ του Χόλιγουντ καταφτάνει στο Madison Park της Νέας Υόρκης όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα, εμφανώς αναστατωμένη για τις απαιτήσεις της σκηνής. Στη συνέχεια, τη βλέπουμε να περπατά ανάμεσα σε διαδηλωτές οι οποίοι πετούν δακρυγόνα, προτού στραφούν εναντίον της με μαύρη μπογιά.

Έδειχνε δυσαρεστημένη και έκανε μια περίεργη γκριμάτσα καθώς συνέχιζε να πρωταγωνιστεί στη χαοτική σκηνή, ενσαρκώνοντας την τηλεοπτική παρουσιάστρια Άλεξ Λέβι να κάνει ρεπορτάζ απο τις διαδηλώσεις. Εθεάθη να κρατά ψηλά το τηλέφωνό της, το οποίο με κάποιο τρόπο «γλίτωσε», καθώς η μαύρη ουσία κατέστρεψε τα ρούχα της, λέρωσε την τσάντα της και σκέπασε τα παπούτσια της.

Μέσα σε όλο αυτό το χάος, ηθοποιοί στο παρασκήνιο που ενσαρκώνουν αστυνομικούς συρρέουν για να ελέγξουν την εξέγερση. Όταν ο σκηνοθέτης φώναξε «cut», η Άνιστον άρχισε να αστειεύεται με το καστ και το συνεργείο.

Στη δραματική σειρά, η οποία έγινε αμέσως επιτυχία μετά την πρώτη της σεζόν το 2019, η Aνιστον και η Ριζ Γουίδερσπουν πρωταγωνιστούν μαζί με τους Στιβ Καρέλ, Μπίλι Κράνταπ και Μαρκ Ντιπλάς. Καθώς η παραγωγή βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη για την τέταρτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς στο Apple TV+ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία πρεμιέρας