Τάμπι Μπράουν: Από τι πέθανε το πρώην μοντέλο του Playboy που έβγαινε με τον Μπαλοτέλι

Το πρώην μοντέλο του Playboy που έβγαινε με τον Μάριο Μπαλοτέλι, πέθανε από επιπλοκές μετά από θεραπεία λιποαναρρόφησης, σύμφωνα με νέα έρευνα που έφεραν στο φως οι βρετανικές ταμπλόιντ

Τάμπι Μπράουν: Από τι πέθανε το πρώην μοντέλο του Playboy που έβγαινε με τον Μπαλοτέλι
3'

Το πρώην μοντέλο του Playboy που έβγαινε με τον πρώην σταρ της Man City, Μάριο Μπαλοτέλι, πέθανε μετά από επιπλοκές από τη θεραπεία λιποαναρρόφησης, σύμφωνα με έρευνα. Η Tάμπι Μπράουν 38 ετών, πέθανε ξαφνικά τον περασμένο Οκτώβριο λίγες μέρες μετά την επιστροφή της από τη Δομινικανή Δημοκρατία όπου είχε πάει για λιποαναρρόφηση.

Η Τάμπι, η οποία εμφανίστηκε επίσης στο Cosmopolitan και στο Elle, ήταν επίσης ηθοποιός και χορεύτρια και είχε πει για τον εξωστρεφή Ιταλό ποδοσφαιριστή Μπαλοτέλι ότι τον ερωτεύτηκε «ενάντια στην καλύτερη κρίση μου».

Μια έρευνα, που ξεκίνησε από τον ιατροδικαστή του Νοτίου Λονδίνου, Τζούλιαν Μόρις, επιβεβαίωσε ότι πέθανε από μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται σύνδρομο λιπώδους εμβολής (FES) που είχε προκληθεί από λιποαναρρόφηση. Σύμφωνα με ιατρικά περιοδικά, ο θάνατος από FES μετά από πλαστική χειρουργική είναι σπάνιος, αλλά έχει αυξηθεί λόγω της αύξησης των επεμβάσεων λιποαναρρόφησης.

https://www.instagram.com/p/CaQdUxksIrf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το δικαστήριο άκουσε ότι η Tάμπι είχε ταξιδέψει στη Νότια Αμερική και τη Δομινικανή Δημοκρατία δύο εβδομάδες πριν πεθάνει –αν και δεν είναι γνωστό πού έκανε την επέμβαση– και πέθανε τρεις μέρες μετά την επιστροφή της. Η λιποαναρρόφηση είναι μια αισθητική διαδικασία που περιλαμβάνει την αφαίρεση του ανεπιθύμητου σωματικού λίπους και στον ιστότοπο του βρετανικού ΕΣΥ (NHS) περιγράφεται οτι συνήθως πραγματοποιείται «στα οπίσθια, στους γοφούς, στους μηρούς και στην κοιλιά».

Δεν είναι άμεσα διαθέσιμο στο NHS και οι ιδιωτικές διαδικασίες στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να κοστίζουν από 3.000 έως 8.500 λίρες ανάλογα με το γιατρό και τις περιοχές του σώματος που θεραπεύονται. Αν και δεν είναι γνωστό με βεβαιότητα εάν η Τάμπι έκανε τη χειρουργική επέμβαση στη Δομινικανή Δημοκρατία, υπάρχουν πολλές κλινικές στη χώρα και ο μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των χειρουργών μειώνει τις τιμές περίπου στο μισό σε σχέση με τη Βρετανία.

https://www.instagram.com/p/CXcSK1RtUXL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Νωρίτερα αυτό το έτος, μια έκθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες προειδοποίησε τους Αμερικανούς να μην ταξιδεύουν στο νησί της Καραϊβικής για χειρουργική επέμβαση μειωμένης τιμής, καθώς υπήρξε αύξηση των θανάτων που συνδέονται με αποτυχημένες επεμβάσεις. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι σχεδόν 100 άνθρωποι είχαν πεθάνει την τελευταία δεκαετία μετά από χειρουργική επέμβαση εκεί και πολλοί μέσα σε 72 ώρες από την επέμβαση. Μια έκθεση το 2019 περιέγραψε τη Δομινικανή Δημοκρατία ως «το πιο επικίνδυνο μέρος στον κόσμο» για αισθητικές επεμβάσεις.

Η οικογένεια της Τάμπι που ζει στο νότιο Λονδίνο, είπε στη MailOnline: «Πραγματικά δεν ξέρουμε τι συνέβη. Μπορείτε να δείτε στο Instagram της ότι πήγαινε στο γυμναστήριο, και ήταν μια πολύ καλή και υγιής κοπέλα, πολύ δυνατή, μας ξάφνιασε όλους.Ήταν ένα καταπληκτικό κορίτσι, όμορφη μέσα και έξω και είχε πολύ καλή καρδιά, ήταν απλά καταπληκτική. Είναι απαίσιο καθώς ήταν τόσο νέα».

Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό τέμενος του Λονδίνου στο Regent's Park την Τετάρτη και αργότερα ενταφιάστηκε σε ένα μουσουλμανικό νεκροταφείο στο Ilford, γνωστό ως Gardens of Peace.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή