Βρετανία: Αυτά είναι τα τρία αγγελούδια που σκοτώθηκαν στην επίθεση τρόμου σε σχολή χορού

Η αστυνομία έδωσε σήμερα στη δημοσίοτητα τα στοιχεία των τριών θυμάτων
2'

Τρία κορίτσια είναι τα θύματα της επίθεσης με μαχαίρι από έναν κουκουλοφόρο που εισέβαλε σε ένα μάθημα χορού με θέμα την Taylor Swift στο Σάουθπορτ, τραυματίζοντας άλλους 7 ανθρώπους, ανάμεσά τους 5 παιδιά που παραμένουν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Ένα 17χρονο αγόρι κρατείται ως ύποπτο για φόνο και απόπειρα δολοφονίας.

Η αστυνομία έδωσε σήμερα στη δημοσίοτητα τα στοιχεία των τριών θυμάτων.

Πρόκειται για την εξάχρονη Bebe King, την επτάχρονη Elsie Dot Stancombe και την εννιάχρονη Alice Dasilva Aguiar.

Η Bebe King, έξι ετών, κηρύχθηκε νεκρή λίγο μετά την επίθεση, με σπαρακτικές φωτογραφίες να τη δείχνουν να αγκαλιάζει τον πατέρα της, Ben King.

Σε ένα αφιέρωμα που μοιράστηκε η αστυνομία, η οικογένεια της Bebe King δήλωσε: «Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει την καταστροφή που έπληξε την οικογένειά μας καθώς προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την απώλεια του μικρού κοριτσιού μας Bebe».

Η οικογένεια της Alice Dasilva Aguiar δήλωσε: «Συνέχισε να χαμογελάς και να χορευείς όπως σου αρέσει να κάνεις την πριγκίπισσά μας, είσαι πάντα η πριγκίπισσα μας και κανείς δεν θα το άλλαζε αυτό.

«Αγάπη από τον ήρωά σου, τον μπαμπά και τη μαμά».

Η Elsie Dot Stancombe

Μάρτυρες άκουσαν «ουρλιαχτά» και είδαν παιδιά αιμόφυρτα

Αρκετοί μάρτυρες περιέγραψαν φρικιαστικές σκηνές όταν ένας μαχαιροβγάλτης εξαπέλυσε μια «άγρια επίθεση» σε παιδιά σε ένα μάθημα χορού σχολικών διακοπών.

Ο Κόλιν Πάρι, ιδιοκτήτης της επιχείρησης δίπλα στο κέντρο μητέρων και βρεφών όπου πιστεύεται ότι έλαβε χώρα η επίθεση, είπε ότι είδε κάποιον να μεταφέρει αιμόφυρτο ένα παιδί και γονείς σε κατάσταση αλοφροσύνης να ρωτούν για τα παιδιά τους.

Ένας άλλος μάρτυρας είπε ότι ήταν στο σπίτι όταν είδε μια γυναίκα να σταματάει σε ένα αυτοκίνητο, ουρλιάζοντας: «Η κόρη μου μαχαιρώθηκε».

Σοκαρισμένη η Taylor Swift

Η Taylor Swift μοιράστηκε ένα μήνυμα στο Instagram σχετικά με τη θανατηφόρα επίθεση.

«Η φρίκη της χθεσινής επίθεσης στο Σάουθπορτ με κατακλύζει συνεχώς και είμαι εντελώς σοκαρισμένη», είπε.

«Η απώλεια ζωής και αθωότητας και το φρικτό τραύμα που προκλήθηκε σε όλους όσους ήταν εκεί, τις οικογένειες και τους πρώτους ανθρώπους που έσπευσαν εκεί. Αυτά ήταν απλά μικρά παιδιά σε ένα μάθημα χορού. Είμαι σε πλήρη απώλεια για το πώς να μεταφέρω ποτέ τα συλλυπητήριά μου σε αυτές τις οικογένειες».