Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ξαναπάχυνε - Ψάχνουν στο εξωτερικό φάρμακα για την πίεση και τον διαβήτη

Προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ξαναπάχυνε - Ψάχνουν στο εξωτερικό φάρμακα για την πίεση και τον διαβήτη
2'

Ο ηγέτης της Βόρεια Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, έχει ξαναπάρει κιλά και φαίνεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, τα οποία σχετίζονται άμεσα με την παχυσαρκία, όπως υπέρβαση και διαβήτη. Οι αξιωματούχοι του αναζητούν στο εξωτερικό νέα φάρμακα, σύμφωνα με αναφορές της υπηρεσίας κατασκοπείας της Νότιας Κορεάς.

Ο 40χρονος Κιμ είναι γνωστό πως καπνίζει και πίνει πολύ, ενώ μάλιστα προέρχεται και από οικογένεια με ιστορικό καρδιακών παθήσεων. Και ο πατέρας και ο παππούς του, οι οποίοι κυβέρνησαν την Νότια Κορέα πριν από αυτόν, αμφότεροι πέθαναν από καρδιακά προβλήματα.

Παρατηρητές ανέφεραν πως ο Κιμ, που έχει ύψος 1,70 μ. και παλιότερα ζύγιζε 140 κιλά, είχε χάσει βάρος το 2021. Ωστόσο πρόσφατα πλάνα δείχνουν πως έχει ξαναπαχύνει.

Τη Δευτέρα, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, η κύρια υπηρεσία κατασκοπείας της Νότιας Κορέας, ενημέρωσε τη Βουλή πως ο Κιμ πλησιάζει ξανά τα 140 κιλά και ως εκ τούτου ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου για καρδιακές παθήσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κιμ παρουσιάζει συμπτώματα υψηλής αρτηριακής πίεσης και διαβήτη από τα 30 του. Οι νοτιοκορεάτικες μυστικές υπηρεσίες θεωρούν ότι η παχυσαρκία του Κιμ σχετίζεται άμεσα με το ποτό, το κάπνισμα και άγχος.

Οι μυστικές υπηρεσίες έλαβαν πληροφορίες ότι Βορειοκορεάτες αξιωματούχοι προσπαθούν να βρουν νέα φάρμακα στο εξωτερικό για την υψηλή πίεση και τον διαβήτη του Κιμ.

Η ίδια υπηρεσία εκτιμά πως η κόρη του Κιμ ηλικίας 10-11 ετών εκπαιδεύεται για να γίνει η επόμενη ηγέτης της Βόρειας Κορέας.

Η Κιμ Τζου Άε θεωρείται ως η επικρατέστερη για τη διαδοχή, χωρίς όμως να αποκλείεται να κερδίσει την εξουσία ένα από τα αδέρφια της.

Μάλιστα τα κρατικά μέσα ενημέρωσης την αποκάλεσαν το «πιο αγαπημένο» παιδί του Κιμ Γιονγκ Ουνπ

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή