Ο «ζωντανός Νοστράδαμος» αποκαλύπτει το «μεγαλύτερο όπλο» μας στο γαλαξιακό κυνήγι των εξωγήινων

Ο 37χρονος Βραζιλιάνος μυστικιστής τονίζει πως πρέπει να προετοιμαστούμε για τους εξωγήινους 
Pexels
1'

Ο 37χρονος Άθως Σαλομέ, ευρύτερα γνωστός ως «ζωντανός Νοστράδαμος» επανήλθε.

Συγκεκριμένα δήλωσε στην Daily Star ότι υπάρχει ένα πράγμα που οι άνθρωποι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για να προστατευτούν από τους εξωγήινους, σε περίπτωση που συμβεί ξαφνικά μια εισβολή και να βοηθήσουν στην ανεύρεσή τους

«Η τεχνητή νοημοσύνη είναι το μεγαλύτερο όπλο μας όταν πρόκειται για την αναζήτηση άλλων μορφών ζωής, καθώς είναι ικανή να ολοκληρώσει διαδικασίες που μπορεί να πάρουν χρόνια στον άνθρωπο μέσα σε λίγες ώρες. Υπάρχουν εικασίες και ανεπιβεβαίωτες αναφορές ότι οι τεράστιες διαστημικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων της NASA, της ESA και της Roscosmos, εργάζονται χέρι-χέρι με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών και πόρων με στόχο τη διεξαγωγή ερευνών για μορφές ζωής πέρα από αυτόν τον κόσμο. Αυτό είναι ενδιαφέρον επειδή η παγκόσμια συνεργασία παρουσίασε την τεχνολογία και τους επιστημονικούς πόρους που θα μπορούσαν να αυξήσουν σημαντικά τις πιθανότητες της ανακάλυψης. Όσες πληροφορίες και αν αποκαλυφθούν στο κοινό, υπάρχουν κάποια μυστικά που παραμένουν κρυφά αν και δεν είναι καινούργια για το κοινό. Η δραστηριότητα αυτή προβλέπεται να πραγματοποιηθεί στο παρόν αλλά και εντός του 2027 και 2028 σε σχέση με την έναρξη μιας νέας διαστημικής αποστολής μεταξύ της NASA και της ESA».

Συνέχισε υποστηρίζοντας ότι έχει την κωδική ονομασία «Project Genesis» και έχει ως προφίλ αποστολής του τη συλλογή δειγμάτων «αρειανού εδάφους» που μπορεί να φιλοξενούν μικροβιακές μορφές ζωής από άλλους πλανήτες.