Σκότωσε τον φίλο του για το «εάν η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κοτά»

Αφορμή για τον καβγά των δύο ανδρών αποτέλεσε το αιώνιο δίλημμα

Σκότωσε τον φίλο του για το «εάν η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κοτά»
Unsplash
1'

Αίσθηση έχει προκαλέσει μια υπόθεση ανθρωποκτονίας στην Ινδονησία, οπού ένας άντρας μαχαίρωσε και σκότωσε τον φίλο του γιατί τσακώθηκαν με αφορμή το αιώνιο δίλλημα, όπως αναφέρει το Independent

Συγκεκριμένα, ο άνδρας στην Ινδονησία κατηγορείται πως δολοφόνησε τον φίλο του, καθώς διαφώνησαν για τον «εάν η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα». Μάλιστα οι αρχές αποφάνθηκαν πως ο δράστης μαχαίρωσε το θύμα 15 φορές.

Ως δράστης της άγριας δολοφονίας ταυτοποιήθηκε ο DR, ο οποίος μαχαίρωσε τον Kadir Markus, 47 ετών, από τη Muna Regency στην επαρχία Νοτιοανατολικό Σουλαουέζι, 15 φορές αφού διαπληκτίστηκαν για το δίλημμα στις 24 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας o DR κάλεσε για ποτό τον Markus, ο οποίος φαίνεται πως είχε πάει με σκοπό να εξοφλήσει ένα χρέος. Τότε ο δράστης ξεκίνησε να τον ρωτάει για διάφορα διλήμματα, μεταξύ άλλων και για το «εάν κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα».

Ο Markus πήγε να φύγει όταν ξέσπασε ο καυγάς, αλλά ο δράστης άρπαξε ένα στιλέτο και τον κυνήγησε, αρχικά με το ποδήλατό του και στη συνέχεια με τα πόδια και όταν τον έφτασε, άρχισε να τον μαχαιρώνει.

Ο φερόμενος ως δράστης έχει συλληφθεί.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή