Τιτανικός: Είπε μια ατάκα πριν από 27 χρόνια και εισπράττει ακόμα λεφτά από την ταινία

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει 27 χρόνια μετά την προβολή της ταινίας «Τιτανικός» στους κινηματογράφους.
2'

Πριν ο 5χρονος Ρις Τόμπσον εμφανιστεί στον Τιτανικό το 1997, είχε δύο επιλογές. Η πρώτη ήταν παίξει, ένα μικρό ρόλο στην θρυλική πλέον ταινία του Τζέιμς Κάμερον, και η δεύτερη να γυρίσει ένα διαφημιστικό σποτ.

Η μητέρα του είχε την… έμπνευση ότι η ταινία θα ήταν καλύτερη επιλογή και φαίνεται ότι η διαίσθησή της απέδωσε. Ο Τόμπσον πήρε τελικά τον ρόλο του «μικρού Ιρλανδού» στον Τιτανικό, ο οποίος έχει ένα τραγικό τέλος μαζί με την αδερφή και τη μητέρα του καθώς το πλοίο βυθίζεται.

Αν και μικρός, ο ρόλος του αποτυπώθηκε στη μνήμη θεατών σε όλο τον κόσμο. Εμφανίστηκε μόνο τρεις σκηνές και ο ίδιος σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας είπε μόνο μία πρόταση όταν ρώτησε τη μητέρα του στην ταινία «Τι κάνουμε, μαμά;».

Σχεδόν 27 χρόνια μετά, ο 32χρονος πλέον Τόμπσον συνεχίζει να έχει έσοδα από την ταινία που έγινε μία από τις πιο πετυχημένες όλων των εποχών.

Μιλώντας ο ίδιος στο Business Insider ανέφερε πως «είναι περίεργο γιατί δεν υπάρχει πια στο μυαλό μου». Υποστήριξε ότι δεν περιμένει τη στιγμή που θα του έρθουν νέα επιταγή από την ταινία, όμως ότι όταν αυτό συμβαίνει χαίρεται και λέει «ω! Ωραία, 100 δολάρια επιπλέον».

Με το πέρασμα των χρόνων, ο Τόμπσον έχει συγκεντρώσει σχεδόν 30.000 δολάρια από την εμφάνισή του στον Τιτανικό. Τον πρώτο καιρό τα ποσά που λάμβανε ήταν μεγάλα, όμως πλέον λαμβάνει μερικές εκατοντάδες δολάρια ετησίως.

Ο μικρός Ιρλανδός του «Τιτανικού» σήμερα εργάζεται ως διευθυντής μάρκετινγκ σε ένα θέρετρο σκι και σνόουμπορντ στη Γιούτα των ΗΠΑ.