Γυναίκα κέρδισε 5 εκατομμύρια δολάρια λίγο μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας της για τον καρκίνο

Την απόλυτη τύχη βίωσε καρκινοπαθής μετά την θεραπεία της 

Γυναίκα κέρδισε 5 εκατομμύρια δολάρια λίγο μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας της για τον καρκίνο
1'

Μια γυναίκα από την Πενσυλβάνια πέτυχε πρόσφατα δύο φορές το τζακ ποτ, πρώτα ολοκληρώνοντας τη θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού και μετά κερδίζοντας ένα πραγματικό τζακ ποτ λαχείου.

Η 75χρονη Donna Osborne, κέρδισε 5 εκατομμύρια δολάρια σε ένα ξυστό εισιτήριο που αγόρασε τον Ιούνιο σε ένα βενζινάδικο στην κομητεία Lancaster, όπου ζει.

Η Osborne είπε στους υπαλλήλους της Λοταρίας ότι αγόρασε το εισιτήριο καθώς επέστρεφε στο σπίτι της από το αεροδρόμιο, όπου η πτήση της είχε καθυστερήσει τόσες φορές που αποφάσισε να μην ταξιδέψει.

Η ίδια δήλωσε, ότι είχε τελειώσει τη θεραπεία με ακτινοβολία για τον καρκίνο του μαστού και ήταν καθ' οδόν για τη Φλόριντα με την κόρη της για να δει την οικογένειά της.

Η Osborne είπε ότι ανακάλυψε πως είχε κερδίσει, ενώ ήταν ακόμα στο πάρκινγκ του βενζινάδικου.

karkinos.jpg

«Δεν πίστευα στα μάτια μου!» είπε η Όσμπορν, η οποία δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει το ABC News. "Γύρισα στο κατάστημα και είπα: "Μπορείτε να το ελέγξετε; Είναι σωστό ή λάθος;" Λοιπόν, ο υπάλληλος είπε, «Είναι σωστό».

Η κόρη της Osborne είχε συνεχίσει να πηγαίνει στη Φλόριντα και δεν πίστεψε τη μητέρα της όταν της τηλεφώνησε για να της πει ότι είχε κερδίσει 5 εκατομμύρια δολάρια.

«Δεν με πίστευε», είπε για την κόρη της.

Η 75χρονη ελπίζει να ταξιδέψει στην Αλάσκα με τα κέρδη της, τα οποία σχεδιάζει να επενδύσει στην αγορά οικίας αξίας 3,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή