Ινδία: Αμερικανίδα βρέθηκε αλυσοδεμένη σε δέντρο στο δάσος - «Παγώνει» η φωτογραφία της

Διακομίσθηκε στο Ιατρικό Κολέγιο της Γκόα για εξειδικευμένη θεραπεία, όπου ήταν πολύ αδύναμη για να μιλήσει

Ινδία: Αμερικανίδα βρέθηκε αλυσοδεμένη σε δέντρο στο δάσος - «Παγώνει» η φωτογραφία της
India Today
2'

Μια οδυνηρά αδύναμη Αμερικανίδα βρέθηκε αλυσοδεμένη σε ένα δέντρο σε ένα ινδικό δάσος - ισχυριζόμενη ότι ο σύζυγός της την άφησε να πεθάνει εκεί χωρίς τροφή για 40 ημέρες.

Η Lalita Kayi, 50 ετών, βρέθηκε αλυσοδεμένη σε ένα πυκνό δάσος στην περιοχή Sindhudurg της Maharashtra από έναν βοσκό που άκουσε τις κραυγές της για βοήθεια το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με το NDTV.

Διακομίσθηκε στο Ιατρικό Κολέγιο της Γκόα για εξειδικευμένη θεραπεία, όπου ήταν πολύ αδύναμη για να μιλήσει.

Ωστόσο, έγραψε ένα σημείωμα στα αγγλικά που έλεγε ότι είχε περάσει «40 ημέρες χωρίς φαγητό στο δάσος» αφού ο «σύζυγός της την έδεσε» σε ένα δέντρο με μια σιδερένια αλυσίδα.

note.jpg

Το σημείωμα που έγραψε

India Today

Οι αρχές πιστεύουν ότι η γυναίκα, η οποία έγραψε επίσης ότι πάσχει από «ακραία ψύχωση», πάσχει από προβλήματα ψυχικής υγείας, ανέφερε το NDTV. Φάρμακα για αυτά τα ζητήματα βρέθηκαν πάνω της.

Παρόλα αυτά, η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για πιθανή απόπειρα δολοφονίας από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος δεν έχει αναγνωριστεί.

«Η αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει αν ο ισχυρισμός της γυναίκας ότι ήταν αλυσοδεμένη από τον πρώην σύζυγό της ήταν αληθινός. Επαληθεύουμε κάθε ισχυρισμό και πληροφορία στο σημείωμα που έγραψε η ίδια», δήλωσε στο πρακτορείο ο αστυνομικός επιθεωρητής Saurabh Agrawal.

lalita-kayi-kumar-50-found.jpg

Η στιγμή που την βρήκαν στο δάσος

NDTV

Η Kayi βρέθηκε με ένα αμερικανικό διαβατήριο - καθώς και μια ληγμένη βίζα που υποδηλώνει ότι ζούσε στην Ινδία για 10 χρόνια, είπε το πρακτορείο. Δεν ήταν σαφές από πού στην Αμερική καταγόταν αρχικά.

Άλλα έγγραφα έδειχναν ότι ζούσε με τον σύζυγό της στο Ταμίλ Ναντού.

Δεν μπόρεσε να δώσει επίσημη δήλωση στις αρχές λόγω της εξασθενημένης κατάστασής της.

«Όταν την ανακαλύψαμε, ήταν σοβαρά αφυδατωμένη. Φαίνεται ότι ήταν εγκλωβισμένη εκεί για τουλάχιστον 48 ώρες. Αν και ήταν μουγκή», δήλωσε ο Amol Chavan, επιθεωρητής στο αστυνομικό τμήμα Sawantwadi και μέλος της ομάδας που την εντόπισε.

Η αστυνομία χρειάστηκε να κόψει το δέντρο και να σπάσει την κλειδαριά που κρατούσε αιχμάλωτη τη γυναίκα, σύμφωνα με τον Chavan.

Οι αξιωματούχοι δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει πόσο καιρό η Kumar είχε μείνει δεμένη στο δέντρο, αλλά η περιοχή στην οποία βρισκόταν είχε πρόσφατα βιώσει μια έντονη βροχόπτωση.

50yearold3.jpg

Αφότου βρέθηκε, την πήγαν στο ιατρικό κέντρο της Γκόα για εξειδικευμένη θεραπεία

India Today

Πηγή: New York Post

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή