Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι - Καταθέτουν αίτηση διαζυγίου

Τα χαρτιά του διαζυγίου των Μπένιφερ φαίνεται πως είναι ήδη έτοιμα και είναι θέμα χρόνου να κατατεθούν και να οριστικοποιηθεί ο χωρισμός τους

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι - Καταθέτουν αίτηση διαζυγίου
3'

Η... αγάπη της Τζένιφερ Λόπεζ μπορεί να μην κοστίζει τίποτα, κατά τη γνωστή επιτυχία της αοιδού, ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για το διαζύγιο με τον Μπεν Άφλεκ.

Φίλοι του ζευγαριού αποκάλυψαν στην Daily Mail ότι το - πρώην; - ζευγάρι είναι αποφασισμένο να προχωρήσει με το διαζύγιο μετά και την αποτυχημένη πρόσφατη προσπάθεια να τα ξαναβρούν.

Μάλιστα πολλές είναι οι πηγές που αναφέρουν ότι τα χαρτιά του διαζυγίου είναι ήδη έτοιμα, απλώς δεν έχουν κατατεθεί.

Η είδηση αυτή έρχεται μετά την αγορά από τον Μπεν Άφλεκ ενός σπιτιού αξίας 20 εκατ. δολαριων στο Λος Άντζελες, για το οποίο μάλιστα υπέγραψε το συμβόλαιο την ημέρα των γενεθλίων της Λόπεζ, η οποία έγινε 55 ετών.

Φίλοι της Λατίνας σταρ υποστήριξαν ότι η κίνηση αυτή του ηθοποιού ήταν «μαχαιριά την καρδιά» για την τραγουδίστρια, που γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα φαντασμαγορικό πάρτι. Η αγορά μάλιστα έγινε μόλις λίγες μέρες αφότου έβαλαν την βίλα τους στο Μπέβερλι Χιλς, αξίας 68 εκατ. δολαρίων προς πώληση.

Εντωμεταξύ, στα γενέθλιά της η Λόπεζ ολοκλήρωσε και την πώληση του ρετιρέ των τεσσάρων υπνοδωματίων στη Νέα Υόρκη, για 23 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το People.

Άτομο του στενού περιβάλλοντος του ζευγαριού δήλωσε ότι «Έχουν ετοιμάσει τα χαρτιά του διαζυγίου εδώ και ένα μήνα αλλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να τα καταθέσουν» και τότε «θα βγάλουν μία κοινή ανακοίνωση που θα λένε πόση αγάπη έχουν μεταξύ τους και πόσο πάλεψαν για να τα βρουν και να είναι μαζί, αλλά δεν τα κατάφεραν».

«Ειλικρινά, στο τέλος δεν μπορούσαν να συμβιβαστούν. Αυτό που είχαν πριν έχει φύγει και το έχουν αποδεχτεί και οι δύο», είπε άλλη πηγή.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί τελευταία φορά στις 30 Μαρτίου, ενώ έχουν περάσει όλο το καλοκαίρι χώρια, με τον Μπεν να μένει στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες και την Τζένιφερ το μεγαλύτερο διάστημα στην ανατολική ακτή. Μάλιστα πέρασαν χωριστά και την δεύτερη επέτειο γάμου τους στις 16 Ιουλίου σε διαφορετικές πόλεις.

Οι φήμες για «σύννεφα» στον γάμο των Μπένιφερ άρχισαν να κυκλοφορούν τον Μάιο, όταν μία πηγή κοντά στο ζευγάρι ανέφερε ότι ο Μπεν είχε μετακομίσει σε ένα σπίτι με ενοίκιο 100.000 δολαρίων και το ζευγάρι επρόκειτο να πουλήσει το «σπίτι των ονείρων τους».

Η Λόπεζ εκτιμάται ότι αυτό το διάστημα μένει στη Νέα Υόρκη, ενώ μετά το υπέρλαμπρο πάρτι γενεθλίων στις 24 Ιουλίου έκανε μία ανάρτηση στο Instagram ευχαριστώντας τους 251 εκατομμύρια followers της για τα μηνύματά και τις ευχές τους, παραδεχόμενη ότι είναι κάπως «ευάλωτη», ενώ χαρακτήρισε τους θαυμαστές της «το μεγαλύτερο δώρο».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή