Oι διακοπές των Μπέκαμ στην Ευρώπη: Ο Ντέιβιντ «δροσίζεται» κάτω από τον καυτό ιταλικό ήλιο

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εθεάθη να κάνει ντους σε ένα πολυτελές γιοτ στην Ιταλία και το διαδίκτυο πήρε φωτιά

Oι διακοπές των Μπέκαμ στην Ευρώπη: Ο Ντέιβιντ «δροσίζεται» κάτω από τον καυτό ιταλικό ήλιο
Instagram
2'

Ο αειθαλής σταρ του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ χρειαζόταν μια γρήγορη χαλάρωση κατά τη διάρκεια της θερινής του απόδρασης στην Ιταλία. Εθεάθη να δροσίζεται λοιπόν κάτω από τον καυτό ιταλικό ήλιο, σε ένα στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του κόσμου

Σε μια πολυτελή απόδραση με τη σύζυγό του, Βικτόρια, στα ανοιχτά του Ποζιτάνο της Ιταλίας, ο 49χρονος Μπέκαμ έκανε ντους στο κατάστρωμα του πολυτελούς τους γιοτ με ένα μικροσκοπικό λευκό μαγιό. Στη συνέχεια συνάντησε την αγαπημένη του στην τραπεζαρία του σκάφους, με την 50χρονη σύζυγό του να επιλέγει ένα καπέλο με φαρδύ γείσο και ένα μαύρο φανελάκι.

beckam.jpg

Οι πρόσφατες φωτογραφίες του Ντέιβιντ να απολαμβάνει ένα υπαίθριο ντους στην ανοιχτή θάλασσα ακολουθούν τις αναρτήσεις του ίδιου και της Βικτόρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις διακοπές τους τον περασμένο μήνα, έξω από τις ακτές της Σαρδηνίας.

https://www.instagram.com/p/C-AfIeCoocq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ό Ντέιβιντκ και η Βικτόριο Μπέκαμ άφησαν τους θαυμαστές τους να ρίξουν μια ματιά στις οικογενειακές τους διακοπές, με το πρώην μέλος των Spice Girls να δημοσιεύει μια φωτογραφία στο Instagram με τον αγαπημένο της να χαμογελά ποζάροντας με τα παιδιά τους. «Ανέβασε» παράλληλα τον εαυτό της να χαλαρώνει στη βάρκα με φόντο ένα γραφικό ηλιοβασίλεμα.

https://www.instagram.com/p/C9xaBzxI_Co/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε μια άλλη φωτογραφία, η Χάρπερ ποζάρει με τους γονείς της και στη συνέχεια σε μια άλλη φωτογραφία με τον αδελφό της Ρομέο. Η γκαλερί ολοκληρώνεται με μια φωτογραφία της Βικτώριας και του Ντέιβιντ να αγκαλιάζονται στην πρύμνη του σκάφους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή