Μεγάλη Βρετανία: Συνάντηση Στάρμερ με τους αρχηγούς της αστυνομίας για τη βία – «Θα ληφθούν μέτρα»

«Θα λάβετε τις εξουσίες που χρειάζεστε, ώστε να είστε σε θέση να σταματήσετε βίαια περιστατικά στο μέλλον», τόνισε ο Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας προς τους επικεφαλής της ομοσπονδιακής αστυνομίας.

Μεγάλη Βρετανία: Συνάντηση Στάρμερ με τους αρχηγούς της αστυνομίας για τη βία – «Θα ληφθούν μέτρα»
1'

Κατακεραυνώνοντας τους δράστες των συνεχιζόμενων φονικών επιθέσεων στον απόηχο του θλιβερού περιστατικού στο Σάουθπορτ, όπου ένα νεαρό αγόρι, ηλικίας 17 ετών, μαχαίρωσε θανάσιμα τρία κορίτσια και τραυμάτισε πολλά ακόμη παιδιά, ο Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Κιρ Στάρμερ, δεσμεύθηκε πως «θα ληφθούν μέτρα» για να σταματήσουν οι ταραχές στη χώρα, μιλώντας σήμερα (01/08) σε συνάντηση με τους αρχηγούς της ομοσπονδιακής αστυνομίας, στη Ντάουνινγκ Στριτ.

«Τέτοιου είδους κακοποιοί δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τον πόνο της κοινότητας στο Σάουθπορτ. Η κυβέρνηση υποστηρίζει την αστυνομία, θα λάβετε τις εξουσίες που χρειάζεστε, ώστε να είστε σε θέση να σταματήσετε βίαια περιστατικά στο μέλλον. Δεν πρόκειται για διαμαρτυρία, αλλά για βίαιη αναταραχή και πρέπει να ληφθούν μέτρα», επεσήμανε ακόμη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή