Καρκινοπαθής δίνει δύναμη στους ασθενείς του νοσοκομείου που νοσηλεύεται με τα σκίτσα του

Ασθενής που δίνει μάχη με τον καρκίνο σκορπίζει χαρά και ελπίδα στους ασθενείς του νοσοκομείου με τα σκίτσα του
1'

Καθώς ο Chris Vines παλεύει για τρίτη φορά με μία σκληρή μορφή καρκίνου, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας της όρασής του και της μόνιμης νεφρικής βλάβης, ο σκιτσογράφος χρησιμοποιεί το δια βίου πάθος του για να φέρει χαρά στους άλλους.

«Μάθαμε για το κρυφό του ταλέντο πριν από λίγους μήνες, όταν αποφάσισε να μοιραστεί τα σχέδιά του», είπε η κλινική νοσοκόμα Sharon Carlin.

Ο 81χρονος περνά περίπου 15 ώρες την εβδομάδα συνδεδεμένος με ένα μηχάνημα αιμοκάθαρσης σε μια πτέρυγα εντατικής θεραπείας.

«Πολύ χαρούμενος που είμαι ζωντανός», λέει ο κ. Βάινς καθώς περιμένει υπομονετικά την αιμοκάθαρση, ενώ σκέφτεται το επόμενο λεπτομερέστατο αριστούργημά του που θα δημιουργήσει όταν γυρίσει σπίτι.

Ο κύριος Vines, ο οποίος είχε σε όλη του τη ζωή πάθος με την τέχνη, δεν έχει όραση στο αριστερό του μάτι από το 2016, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να γίνει σκιτσογράφος και να ζωντανέψει τα οράματά του.

Βασίζεται στη δική του έμπνευση ή δέχεται αιτήματα από νοσηλευτές, γιατρούς ή άλλους ασθενείς.«Προτιμώ να τα χαρίσω σε ανθρώπους και να τους κάνω ευτυχισμένους», δηλώνει ο 81χρονος καρκινοπαθής για τα σκίτσα του.

Σχετικές ειδήσεις