The Bachelor: Πέθανε πρώην παίκτρια του ριάλιτι στα 31 της χρόνια

Η άτυχη γυναίκα είχε λάβει μέρος στο ριάλιτι αγάπης «The Bachelor»
2'

Την τελευταία της πνοή άφησε μία πρώην διαγωνιζόμενης από το ριάλιτι, The Bachelor. Η νεαρή γυναίκα πέθανε σε ηλικία 31 ετών χάνοντας τη μάχη, που έδινε με τον καρκίνο.

Ο λόγος για την Hailey Merkt, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στις 26 Ιουλίου. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή πρόσωπο από περιβάλλον της στο Instagram.

Σημειώνεται, ότι η άτυχη γυναίκα είχε λάβει μέρος στο αμερικανικό ριάλιτι αγάπης, που προβλήθηκε το 2017 από το ABC.

Πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον της Hailey έκανε γνωστή την είδηση γράφοντας σε ανάρτηση στο Instagram: «Με ραγισμένες καρδιές μοιραζόμαστε ότι η αγαπημένη μας Hailey πέθανε μετά από έναν θαρραλέο αγώνα για τη ζωή της. Η Hailey αντιμετώπισε αυτό το ταξίδι με ασύλληπτη δύναμη, χάρη και ανιδιοτέλεια. Η αποφασιστικότητά της, το θάρρος και η θέλησή της να ζήσει ξεπέρασαν κάθε χρονοδιάγραμμα που της έδωσαν οι γιατροί και επέλεξε να περάσει τις τελευταίες της στιγμές περιτριγυρισμένη από αγαπημένα της πρόσωπα και κάνοντας αυτό που αγαπούσε περισσότερο χωρίς τύψεις. Θα τη θυμόμαστε για πάντα ως κάθε άλλο παρά βαρετή, πάντα υστερικά αστεία και ως κάποια που έζησε πλήρως τo τώρα.

Η Hailey αγκάλιασε τη ζωή με ένα απαράμιλλο κέφι. Το όμορφο πνεύμα της έχει αγγίξει αμέτρητες ζωές. Η Hailey θα λείψει βαθιά σε όλους όσοι τη γνώρισαν. Το γέλιο της, η αγάπη της και το ζωντανό της πνεύμα έχουν αφήσει ένα αναμφισβήτητο σημάδι στις καρδιές μας. Ενώ θρηνούμε την απώλειά της, βρίσκουμε παρηγοριά στο να γνωρίζουμε ότι το πνεύμα της θα συνεχίσει να ζει σε όλες τις ζωές που άγγιξε. Αναπαύσου εν ειρήνη Hailey.

Ευχαριστώ όλους όσους υποστήριξαν τη Hailey σε αυτό το δύσκολο ταξίδι. Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε τις αγαπημένες σας αναμνήσεις από την αγαπημένη μας Hailey, είτε μέσω άμεσου μηνύματος είτε μέσω ανάρτησής τους. Οι ιστορίες και οι στιγμές σας σημαίνουν τον κόσμο».