Tζέιμι Όλιβερ: «Ήμουν το δώρο της Τζένιφερ Άνιστον για τα 40α γενέθλια του Μπραντ Πιτ»

Ο διάσημος σεφ Τζέιμι Όλιβερ αποκάλυψε στιγμές από το παρελθόν της Τζένιφερ Άνιστον και του Μπραντ Πιτ
O διάσημος σεφ Τζέιμι Όλιβερ
AP
2'

Ο σεφ Τζέιμι Όλιβερ έφερε στο φως «μυστικά» από τη σχέση ενός διάσημου πρώην ζεύγους του Χόλιγουντ, του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Άνιστον. Κατά τη διάρκεια του podcast «Fitzy & Wippa με την Kate Ritchie» στο Nova FM, ο διάσημος σεφ μοιράστηκε τον ιδιαίτερο ρόλο που έπαιξε στα 40ά γενέθλια του ηθοποιού όταν ο Πιτ και η Άνιστον ήταν ζευγάρι. Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι από το 2000 έως το 2005.

«Ήμουν στην πραγματικότητα το δώρο για τα 40α γενέθλια του Μπραντ Πιτ από την Τζεν», είπε ο Όλιβερ στους οικοδεσπότες. «Moυ τηλεφώνησε και κλείσαμε το τηλέφωνο τρεις φορές γιατί δεν πιστεύαμε ότι ήταν αυτή. Έτσι έπρεπε να πάει μέσω του ατζέντη της στον ατζέντη μου». Αφού τελικά τα κατάφερε, ο Όλιβερ θυμήθηκε την Άνιστον που ρώτησε: «Θα μαγείρευες για τον Μπραντ; Σε παρακολουθεί στο Tivo».

Φυσικά, ο Όλιβερ απάντησε «απόλυτα» στην ηθοποιό. «Θα το κάνω από αγάπη γιατί σας αγαπώ», θυμάται να είχε πει τότε. Στη συνέχεια αποκάλυψε για ποιες διασημότητες μαγείρεψε στο πάρτι, συμπεριλαμβανομένης της συμπρωταγωνίστριας της Άνιστον στα «Φιλαράκια» Κόρτνεϊ Κοξ.

«Είναι και οι δύο όμορφοι άνθρωποι», είπε ο Όλιβερ για την Άνιστον και τον Πιτ. «Δεν έχω δει τον Μπραντ εδώ και λίγο καιρό, αλλά είδα την Τζεν πριν από λίγες εβδομάδες, και είναι όπως θα ήθελε να είναι».

Η 55χρονη Άνιστον και ο 60χρονος Πιτ γνωρίστηκαν από τους μάνατζέρ τους και βγήκαν κρυφά πριν παντρευτούν σε μια τελετή το 2000. Τα τελευταία χρόνια, το πρώην ζευγάρι φαίνεται να αναζωπυρώνει τη φιλία του, ευχαριστώντας τους θαυμαστές με δύο επανασυνδέσεις το 2020: μια ζεστή αγκαλιά στα παρασκήνια των βραβείων SAG και ένα εικονικό τραπέζι ανάγνωσης για τους Fast Times στο Ridgemont High.

Το να μαγειρέψει γι 'αυτούς ήταν μία κορυφαία στιγμή για τον γνωστό σεφ, αλλά παραδέχτηκε ότι δεν μαγειρεύει συχνά για διασημότητες, μόνο αν «είναι στο εστιατόριο ή αν με ρωτήσουν και αγαπώ και θαυμάζω κάποιον, πράγμα που συνέβη με την Τζεν και τον Μπραντ».

Περιέγραψε άλλες διασημότητες που έχουν επισκεφτεί ένα από τα εστιατόριά του, συμπεριλαμβανομένης της Όπρα Ουίνφρεϊ, η οποία είπε ότι είναι «καταπληκτική». Στο podcast προωθούσε το νέο του βιβλίο μαγειρικής που ονομάζεται Simply Jamie, το οποίο κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο.