Επική γκάφα Μπάιντεν: Δείτε τι έκανε πάλι

Ο Αμερικανός πρόεδρος συνοδευόμενος από την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, και υποψήφια πρόεδρο των Δημοκρατικών, στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται να πέφτει σε νέα γκάφα

Επική γκάφα Μπάιντεν: Δείτε τι έκανε πάλι
Associated Press
1'

Μάρτυρες μίας απίστευτης σκηνής ήταν όλοι όσοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για την υποδοχή των Αμερικανών κρατουμένων, στο πλαίσιο της ανταλλαγής τους με Ρώσους.

Ο Αμερικανός πρόεδρος συνοδευόμενος από την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, και υποψήφια πρόεδρο των Δημοκρατικών, στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται να πέφτει σε νέα γκάφα.

Ενώ έχουν κατέβει οι Αμερικανοί, ο πρόεδρος Μπάιντεν βαδίζει προς το άδειο αεροσκάφος και ανεβαίνει την σκάλα. Χάνεατι στο εσωτερικό όπου και εμφανίζεται μετά από λίγα λεπτά, με εμφανή την αμηχανία της Καμάλα Χάρις και των υπολοίπων για το τι ακριβώς έκανε ο Μπάιντεν μέσα στο αεροσκάφος και κυρίως γιατι ανέβηκε.

Ένας από τους χρήστες που πόσταρε το βίντεο γράφει στην ανάρτησή του: «Ο Μπάιντεν μπήκε στο αεροπλάνο μετά την αποβίβαση των κρατουμένων. Νόμιζε ότι ανταλλάσσονταν με τη Ρωσία;;»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή