Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Τομ Κρουζ σε παράτολμο άλμα στην τελετή λήξης

Πρωταγωνιστής της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού αναμένεται να είναι ο Τομ Κρουζ

Ο Τομ Κρουζ με θαυμαστές του στο Παρίσι

EPA/ANNA SZILAGYI
2'

Ο Τομ Κρουζ θα πρωταγωνιστήσει στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού και ο δημοφιλής σταρ αναμένεται να μας αφήσει για ακόμη μια φορά με το στόμα ανοικτό με ένα ακόμα παράτολμο και ριψοκίνδυνο άλμα του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 62χρονος ηθοποιός θα πέσει από τη στέγη του Stade de France και από ύψος 42 μέτρων σε ζωντανή μετάδοση. Μόλις ο γνωστός πρωταγωνιστής πατήσει στο χορτάρι του γηπέδου θα τον δούμε σε ένα βίντεο όπου πάνω σε μια μοτοσικλέτα στους δρόμους του Παρισιού, θα κρατά την Ολυμπιακή Φλόγα και θα επιβιβάζεται σε ένα αεροπλάνο για το Λος Αντζελες όπου θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2028. Το βίντεο συνεχίζεται με τον Τομ Κρουζ να πηδάει από το αεροπλάνο και να προσγειώνεται στη γνωστή επιγραφή «Hollywood» και να δίνει τη Φλόγα σε τρεις αθλητές, έναν παίκτη του βόλεϊ, έναν ποδηλάτη και έναν skater.

Ο Τομ Κρουζ βρίσκεται από τις αρχές του έτους στο Λονδίνο και το Παρίσι για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Επικίνδυνη Αποστολή» και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος προσέγγισε τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή καταθέτοντας την ιδέα του για τη συμμετοχή του στην τελετή λήξης.

Ο Αμερικανός ηθοποιός παρακολουθεί από κοντά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και οι κάμερες τον έχουν συλλάβει να δίνει το παρών στην τελετή έναρξης, σε αγωνίσματα κολύμβησης και ενόργανης γυμναστικής.

Η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, στις 11 Αυγούστου, θα φέρει τον τίτλο «Records» και υπόσχεται στους θεατές ένα ταξίδι στο χρόνο, στο παρελθόν και στο μέλλον. Από την τελετή δεν θα λείψουν οι αναφορές στην αρχαία Ελλάδα, τον τόπο γέννησης των Αγώνων, ενώ θα συμμετέχουν γνωστοί καλλιτέχνες, ακροβάτες, χορευτές και καλλιτέχνες του τσίρκου. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι θα δούμε μια χορογραφία με τους πέντε κύκλους των Αγώνων και μια άλλη τοποθετημένη σε μια δυστοπική, «no man’s land» ζώνη.