Ολυμπιακοί Αγώνες τένις: Χώρισαν τον Ιούλιο, αλλά κατέκτησαν ως ζευγάρι το χρυσό στο μικτό διπλό

Οι Τσέχοι αθλητές, Τόμας Μάχατς και Κατερίνα Σινιάκοβα ήταν ζευγάρι για 3 χρόνια προτού χωρίσουν αλλά κατάφεραν να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο στο μικτό διπλό του τένις

Ολυμπιακοί Αγώνες τένις: Χώρισαν τον Ιούλιο, αλλά κατέκτησαν ως ζευγάρι το χρυσό στο μικτό διπλό
2'

Μία συνέντευξη που θα ζήλευαν τα πρωινάδικα της ελληνικής τηλεόρασης έδωσαν μετά τον τελικό του αγωνίσματος διπλού μικτού στο τένις, το νικητήριο ζευγάρι της Τσεχίας που κατάφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση.

Η Κατερίνα Σινιάκοβα (28 χρονών) κι ο Τόμας Μάχατς (25 χρονών), αμφότεροι τενίστες από την Τσεχία ήταν ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια εντός και εκτός γηπέδου, ωστόσο την ημέρα της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων η 28χρονη ανακοίνωσε τον χωρισμό τους.

https://www.instagram.com/p/C4JGBFoNhvC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Σινιάκοβα είχε κατακτήσει το χρυσό και στο Τόκιο, αλλά στο διπλό των γυναικών με την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, ενώ μαζί της έχει και 7 Grand Slam (Australian Open 2022 και 2023, Roland Garros 2018 και 2021, Wimbledon 2018 και 2022 και US Open το 2022).

Η συνύπαρξη των δύο πρώην συντρόφων στο αγωνιστικό χώρο ήταν εντυπωσιακή καθώς οι αντίπαλοί τους έπεφταν ο ένας μετά τον άλλον. Το πρώην ζευγάρι στον τελικό κατάφεραν να κερδίσουν το χρυσό μετάλλιο επικρατώντας στον τελικό των Κινέζων Ζανγκ Ζιζν, Γουάνγκ Σίνιου με 2-1 ( 6-2, 5-7, 10-8).

Στην επίσημη συνέντευξη Τύπου μετά από κάποιες ερωτήσεις για τον τελικό, ήρθε και η ερώτηση του... ενός εκατομμυρίου δολαρίων από ένα ξένο δημοσιογράφο.

«Είστε ζευγάρι;», ρωτήθηκαν οι δύο Ολυμπιονίκες με τις απαντήσεις τους να είναι απολαυστικές.

Σινιάκοβα: «Δεν χρειάζεται να το ξέρετε αυτό... Είναι ένα προσωπικό ζήτημα»

Μάχατς: «Είναι απόρρητο μυστικό»

Σινιάκοβα: «Μας αρέσει που σας βλέπουμε έτσι μπερδεμένους»

Μάχατς: «Είναι αλήθεια αυτό και έτσι αισθανόμαστε πιο δυνατοί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο αργότερα κατά τη διάρκεια ερωτήσεων από Τσέχουν δημοσιογράφους τους έγινε η ίδια ερώτησεη με το Μάχατς να απαντά:

«Ειμαστε τόσο επαγγελματίες που χωρίσαμε έτσι ώστε να συγκεντρωθούμε πλήρως στο τένις και να κατακτήσουμε το μετάλλιο και πέτυχε».

Κι εκεί η Σινιάκοβα πρόσθεσε με νάζι: «ωραία τα είπες», αφήνοντας τους πάντες με την απορία για το αν τελικά παραμένουν ζευγάρι ή όχι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή