Χειμάρρα: Βία και νοθεία στις εκλογές - Τραμπούκοι του Ταβού απειλούν με τις ευλογίες Ράμα

Απίστευτα περιστατικά στις εκλογές της Χειμάρρας με τζιπ με φιμέ τζάμια να... κάνουν βόλτες

Χειμάρρα: Βία και νοθεία στις εκλογές - Τραμπούκοι του Ταβού απειλούν με τις ευλογίες Ράμα
1'

Συνεχίζονται οι εκλογές στην Χειμάρρα με πιέσεις και περιστατικά βίας έξω από τα εκλογικά κέντρα. Συγκεκριμένα στο χωριό Κούδεσι υποστηρικτής του Γκικουρία δέχθηκε επίθεση με γροθιές από αγνώστους.

Στο σχολείο της Χειμάρρας εθεάθη συγγενικό πρόσωπο του Τάβου με υπαλλήλους του δημαρχείου να συνοδεύουν 7 άτομα ΑΜΕΑ με πρόθεση να τα συνοδέψουν μέσα στο παραβάν και να ψηφίσουν αντ' αυτών, έγιναν αντιληπτοί από το επιτελείο του Γκικουρία και απομακρύνθηκαν από το εκλογικό κέντρο.

Σε όλα τα εκλογικά κέντρα όπου παραδοσιακά ο υποψήφιος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κερδίζει με συντριπτική διαφορά έχουν συγκεντρωθεί άγνωστα άτομα, που δεν έχουν καταγωγή από τη Χειμάρρα με τζιπ μεγάλου κυβισμού και φιμε τζάμια.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η συμμετοχή μέχρι τις 2μμ ανήλθε στους 5.800 ψηφοφόρους, o αριθμός αυτός είναι αισθητά αυξημένος καθώς το 2023 ψήφισαν συνολικά 7.800 άτομα.

Στο δήμο Χειμάρρας, ενόψει των επαναληπτικών εκλογών, υπήρξε ξεκάθαρη αλλοίωση των εκλογικών καταλόγων με εγγραφές 311 νέων ψηφοφόρων, επίσης σήμερα έγινε γνωστό πως η αλβανική κυβέρνηση αποφάσισε να μην επιτρέψει στους ψηφοφόρους να ψηφίσουν με ληγμένες ταυτότητες.

Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για επαναληπτικές εκλογές, συνεπώς θα έπρεπε έπρεπε να ισχύει ότι ακριβώς ίσχυε και στις προηγούμενες.

Αυτές είναι κινήσεις καλά μελετημένες με τις οποίες το σοσιαλιστικό κόμμα εκτιμά πως θα καταφέρει να γύρει η πλάστιγγα υπέρ του υποψηφίου της.

Πηγή: himara.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
17:13ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στον Όλυμπο