Mισέλ Ομπάμα: Οι ευχές γενεθλίων στην «αγάπη της ζωής» της Μπαράκ - «Να κινούμε μαζί βουνά...»

Η Μισέλ Ομπάμα ευχήθηκε στον σύζυγό της Μπαράκ για τα 63α γενέθλιά του με το γνωστό πρωτότυπο ύφος της

Mισέλ Ομπάμα: Οι ευχές γενεθλίων στην «αγάπη της ζωής» της Μπαράκ - «Να κινούμε μαζί βουνά...»
Instagram
3'

Την Κυριακή, 4 Αυγούστου, η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία συμπεριέλαβε μια φωτογραφία της με τον σύζυγό της Μπαράκ να σπρώχνουν μαζί έναν μεγάλο ογκόλιθο με φόντο ένα άγονο τοπίο με βράχια, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους.

«Χρόνια πολλά στην αγάπη της ζωής μου, @BarackObama», έγραψε η Μισέλ, 60 ετών, στη λεζάντα της ανάρτησης. «Να ξεπεράσουμε όλες τις καταιγίδες της ζωής και να μετακινήσουμε βουνά μαζί» Μοιράστηκε επίσης την ίδια φωτογραφία στο X (πρώην Twitter).

Στην ενότητα σχολίων της ανάρτησης στο Instagram, πολλοί εξέφρασαν τις ευχές για τους στον Αμερικανό πρώην πρόεδρο, μεταξύ των οποίων η Τσέλσι Χάντλερ, η Σίνθια Μπέιλι και η Ντέμπι Μαζάρ. Πάνω από μια εβδομάδα πριν από τα γενέθλιά του, ο Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ, πρόσφεραν την υποστήριξή τους στην υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία και νυν αντιπρόεδρο Kάμαλα Χάρις, μετά την απόφαση του Τζο Μπάιντεν να αποχωρήσει από την προεδρική κούρσα.

Η εκστρατεία της Χάρις κυκλοφόρησε ένα βίντεο την Παρασκευή 26 Ιουλίου, στο οποίο το ζευγάρι της τηλεφωνεί και εκφράζει τη στήριξή του στον αγώνα της για τον Λευκό Οίκο. «Δεν μπορώ να κάνω αυτό το τηλεφώνημα χωρίς να πω στο κορίτσι μου την Κάμαλα: Είμαι περήφανη για σένα. Αυτό θα είναι ιστορικό», είπε η Μισέλ στο βίντεο, καθώς ο Μπαράκ προσθέτει «Η Μισέλ και εγώ δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι που σε στηρίζουμε και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσεις αυτές τις εκλογές και να εισέλθεις στο Οβάλ Γραφείο».

https://www.instagram.com/p/C-QK3bOOhRA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην πλήρη απομαγνητοφώνηση του τηλεφωνήματος, που έλαβε το PEOPLE, ο Μπαράκ είπε στην προεδρική υποψήφια ότι πρέπει «να κερδίσει όχι μόνο την υποψηφιότητα, αλλά να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών σε όλη αυτή τη χώρα» προκειμένου να εκλεγεί τον Νοέμβριο, καθώς δίνει μάχη με τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

https://www.instagram.com/p/Cx8LQlPOUos/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι Ομπάμα, που γιόρτασαν την 31η επέτειο του γάμου τους τον περασμένο Οκτώβριο, έχουν δύο κόρες τη Μάλια, 25 ετών, και τη Σάσα, 22 ετών. Μιλώντας σε μια εκδήλωση συγκέντρωσης κεφαλαίων με τον Μπάιντεν και τον Τζίμι Κίμελ στο Peacock Theatre του Λος Άντζελες στις 15 Ιουνίου, ο πρώην πρόεδρος είπε ότι οι κόρες του «δεν θα γίνουν ποτέ» πρόεδροι όταν ρωτήθηκε από τον οικοδεσπότη αργά το βράδυ.

https://www.instagram.com/reel/C3VZWOFLSrm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αυτή είναι μια ερώτηση στην οποία δεν χρειάζεται να απαντήσω, γιατί η Μισέλ τις γαλούχησε τόσο νωρίς που θα ήταν τρελές να ασχοληθούν με την πολιτική», απάντησε ο Μπαράκ. «Δεν θα συμβεί ποτέ». Οι κόρες του, τις οποίες αποκάλεσε «ισχυρές νεαρές γυναίκες» κατά την εμφάνισή του τον Ιούνιο, έχουν ανακαλύψει τους δικούς τους δρόμους από τότε που ο πατέρας τους έφυγε από τον Λευκό Οίκο το 2017.

Η Μάλια έχει κάνει καριέρα στη βιομηχανία του θεάματος, ενώ τον Μάιο του 2023, η Σάσα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια με πτυχίο κοινωνιολογίας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή