Στο κέντρο διοίκησης Πολεμικής Αεροπορίας ο Γκάλαντ: Το Ισραήλ προετοιμάζεται για «γρήγορη επίθεση»

Το Ιράν εξέδωσε NOTAM  για το κέντρο, τα δυτικά και τα βορειοδυτικά της χώρας, συμβουλεύοντας τα αεροσκάφη να αλλάξουν τα δρομολόγιά τους, σύμφωνα με τα ισραηλινά Μέσα Ενημέρωσης. Πυρετώδεις οι διπλωματικές προσπάθειες για να αποφευχθεί γενικευμένη σύρραξη στη Μέση Ανατολή

Στο κέντρο διοίκησης Πολεμικής Αεροπορίας ο Γκάλαντ: Το Ισραήλ προετοιμάζεται για «γρήγορη επίθεση»
AP Photo
1'

Εν μέσω αυξανόμενων εντάσεων σχετικά με μια αναμενόμενη επίθεση του Ιράν και της Χεζμπολάχ στo Ισραήλ, ο υπουργός Άμυνας της χώρας Yoav Gallant επισκέφθηκε το υπόγειο κέντρο διοίκησης της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας στο αρχηγείο του IDF στο Τελ Αβίβ.

«Οι εχθροί μας εξετάζουν προσεκτικά τα βήματά τους χάρη στις ικανότητες που επιδείξατε τον τελευταίο χρόνο. Ωστόσο, πρέπει να προετοιμαστούμε για όλες τις πιθανότητες, συμπεριλαμβανομένης της γρήγορης επίθεση», είπε ο Gallant σε δηλώσεις που έδωσε το γραφείο του.

Ο Γκάλαντ επιθεώρησε τις προετοιμασίες του ισραηλινού στρατού «υπό το φως των εξελίξεων στον τομέα της ασφάλειας» καθώς και «τις δυνατότητες επιθετικής δράσης σε όλους τους τομείς μάχης», αναφέρει το υπουργείο Άμυνας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή