Μέγκαν Μαρκλ: Εξήγησε γιατί μίλησε ανοιχτά για τις αυτοκτονικές της σκέψεις - «Μέρος της θεραπείας»

Με ειλικρίνεια άνοιξε τα χαρτιά της η Μέγκαν Μαρκλ στην κοινή της τηλεοπτική της συνέντευξη με τον πρίγκιπα Χάρι σχετικά με τις παρελθοντικές της σκέψεις να δώσει τέλος στη ζωή της
YouTube - CBS
2'

Σε μεγάλες αποκαλύψεις προχώρησε η Μέγκαν Μαρκλ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο CBS Morning, καθώς μίλησε ανοιχτά και με ειλικρίνεια για τις σκέψεις της να δώσει τέλος στη ζωή της, κάτι που είχε αποκαλύψει και παλιότερα σε συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Αρχικά, η Μέγκαν Μαρκλ είπε ότι δεν περίμενε να της γίνει σχετική ερώτηση, αλλά καταλαβαίνει για ποιο λόγο της έγινε τελικά. «Πιστεύω ότι όταν περνάει κανείς οποιουδήποτε επιπέδου πόνο ή τραύμα, το να μπορεί να μιλάει πραγματικά ανοιχτά γι’ αυτό, είναι μέρος του θεραπευτικού του ταξιδιού – του δικού μου είναι σίγουρα», είπε και πρόσθεσε πως, «ξέρετε, δεν έχω πραγματικά "ξύσει" την επιφάνεια της εμπειρίας μου. Πιστεύω, όμως, ότι δεν θα ήθελα ποτέ κάποιος άλλος να αισθάνεται έτσι. Και δεν θα ήθελα ποτέ κάποιος άλλος να κάνει παρόμοια σχέδια. Ούτε θα ήθελα ποτέ να μην τον πιστεύουν όταν μοιράζεται τις σκέψεις του».

«Έτσι», τόνισε η δούκισσα του Σάσεξ «αν το να εκφράσω αυτό που έχω ξεπεράσει μπορεί να σώσει ή να δώσει θάρρος σε κάποιον, αξίζει τον κόπο. Θα δεχτώ να με “χτυπήσουν” γι’ αυτό».

Να σημειωθεί πως με αφορμή την έναρξη της νέας ιστοσελίδας τους Parents Network ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παραχώρησαν συνέντευξη στο CBS. Η ιστοσελίδα παρέχει ένα μέρος όπου οι γονείς μπορούν να αναζητήσουν βοήθεια εάν πιστεύουν ότι το παιδί τους δέχεται εκφοβισμό στο διαδίκτυο.

«Ντρεπόμουν να το παραδεχθώ, ειδικά στον Χάρι»

Υπενθυμίζεται πως πριν από τρία χρόνια η Μέγκαν Μαρκλ είχε πει αναφορικά με το ίδιο θέμα πως «ένιωθα πραγματικά ντροπή να το πω σε εκείνη τη φάση και ντρεπόμουν να το παραδεχτώ ειδικά στον Χάρι, επειδή ξέρω ότι έχει βιώσει πολύ έντονα την απώλεια. Αλλά ήξερα ότι, αν δεν το έλεγα, θα το έκανα – απλά δεν ήθελα να είμαι πια ζωντανή».

*Με πληροφορίες από Themirror.com

Σχετικές ειδήσεις