Τρομάζει ταινία στο Netflix: «Μην τη δείτε μόνοι σας», προειδοποιούν οι θαυμαστές της πλατφόρμας

«Ευχαριστώ για την αϋπνία Netflix», έγραψε στα social media ένας τηλεθεατής της ταινίας τρόμου
Unsplash
2'

Οι θαυμαστές του Netflix εξέδωσαν μια προειδοποίηση σχετικά με ταινία τρόμου που προβάλλεται στη δημοφιλή πλατφόρμα, προκειμένου να μην την παρακολουθήσουν μόνοι τους καθώς «εκτόξευσε το άγχος τους στα ύψη».

Η ταινία τρόμου, που κυκλοφόρησε αρχικά πριν από δύο χρόνια, ανεβαίνει σταθερά στην κατάταξη του Netflix και οι θεατές έχουν μείνει σοκαρισμένοι και φοβισμένοι από τις σκηνές του στοιχειωμένου σπιτιού. Πρόκειται για την ταινία «The Deep House», η οποία έχει τραβήξει την προσοχή των κινηματογραφόφιλων αυτό το καλοκαίρι και έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κουβέντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από δύο YouTubers, ονόματι Ben και Tina που ταξιδεύουν σε γνωστά στοιχειωμένα σημεία για να δημιουργήσουν περιεχόμενο για το κανάλι τους.

Το ζευγάρι, που αρραβωνιάστηκε πρόσφατα, ταξιδεύει στη Γαλλία για να εξερευνήσει ένα σανατόριο βυθισμένο σε μια τεχνητή λίμνη και να ξεθάψει ένα ζοφερό σπίτι γεμάτο τρομακτικές εκπλήξεις. Η ταινία, η οποία έλαβε το 74% στα Rotten Tomatoes, έχει χαρακτηριστεί «απόκοσμη και εκνευριστική» από τους κριτικούς.

Πολλοί τηλεθεατές μέσω των social media προειδοποίησαν τους άλλους να μην παρακολουθούν μόνοι τους τις τρομακτικές ταινίες. Μάλιστα, ένας εξ αυτών έγραψε: «Ευχαριστώ για την αϋπνία Netflix #TheDeepHouse».

Η κριτικός Meagan Navarro έγραψε για την ταινία πως «το υποβρύχιο σκηνικό δίνει μια αλλόκοτη, απόκοσμη ποιότητα που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο και κάνει τα φαντάσματα του σπιτιού ακόμα πιο εντυπωσιακά».

Άλλοι μέσω της πλατφόρμας Χ εξέφρασαν στο X το σοκ τους για το τέλος της ταινίας προειδοποίησαν τους ενδιαφερόμενους πως «το The Depp House είναι τρελό!»

*Με πληροφορίες από DailyMail

Σχετικές ειδήσεις