Influencer έπεσε θύμα απάτης: Πλήρωσε για δωμάτιο με μοναδική θέα αλλά πήρε μια...αφίσα

«Την πατήσαμε άγρια», είπε η influencer

Influencer έπεσε θύμα απάτης: Πλήρωσε για δωμάτιο με μοναδική θέα αλλά πήρε μια...αφίσα
1'

Θύμα απάτης έπεσε μια 28χρονη influencer η οποία αποφάσισε να περάσει μερικές στιγμές γαλήνης και χαλάρωσης σε μια σύντομη απόδραση στο νησί Sylt της Βόρειας Θάλασσας της Γερμανίας για το Σαββατοκύριακο.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok που τη δείχνει να περπατά προς μια τέλεια ακτογραμμή, με αμμόλοφους και ζεστό ήλιο. Καθώς όμως η κάμερα ανεβαίνει, δείχνει μια μεταλλική σχάρα και ένα βιομηχανικό φως που είναι εκεί για να θυμίζει τον ήλιο.

Η fashion influencer, η οποία είχε πάει διακοπές με τον σύντροφό της και τον σκύλο τους, είπε: «Την πατήσαμε άγρια».

Η δημοφιλής δημιουργός περιεχομένου με το όνομα «Sonny Loops», τους 924.000 ακόλουθους στο Instagram και άλλους 479.000 στο TikTok, απευθυνόμενη στους followers της, είπε: «Σκεφτήκαμε: "Ουάου, τι υπέροχη θέα έχουμε", αλλά κοιτάξτε, είναι απλώς μια φωτογραφία. Είμαστε απλώς στο υπόγειο».

Οι φωτογραφίες δείχνουν πώς εκείνη και ο σύντροφός της μπόρεσαν να απολαύσουν την όμορφη ακτογραμμή Sylt, η οποία δεν φαίνεται πολύ διαφορετική από την αφίσα, όταν έφυγαν από το δωμάτιό τους.

Το βίντεο συγκέντρωσε γρήγορα πάνω από 3,6 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, προκαλώντας μια χιονοστιβάδα αντιδράσεων από τους χρήστες των social media.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή