Σπαραγμός για γνωστό ινφλουένσερ: Πέθανε η μόλις πέντε εβδομάδων κόρη του -«Αγκαλιάστε τα μικρά σας»

Η κόρη του αστέρα του TikTok, Ντέιβιντ Άλεν, πέθανε σε ηλικία 5 εβδομάδων: «Έχω κλάψει κάθε δάκρυ που θα μπορούσα να κλάψω» είπε στη σπαρακτική του ανακοίνωση
2'

Ο αστέρας του TikTok Ντέιβιντ Άλεν θρηνεί για το θάνατο της κόρης του Λίλι, η οποία πέθανε πέντε εβδομάδες μετά τη γέννησή της. Ο ινφλουένσερ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος κάνει αναρτήσεις ως ToTouchAnEmu, μοιράστηκε τα νέα στο Instagram και στο TikTok την Κυριακή, 4 Αυγούστου.

Ο influencer ξεκίνησε τη δημοσίευση στο Instagram σημειώνοντας πώς το αρχικό του βίντεο στο TikTok του πρόσφερε πολλές εξαιρετικές ευκαιρίες. «Γνώρισα πολλούς κουλ ανθρώπους, διασημότητες, σε εκπομπές, συνεντεύξεις, τέτοια πράγματα. Ήταν πραγματικά όμορφο», είπε. Συνεχίζοντας ωστόσο ανακοίνωσε τον θάνατο της κόρης του.

«Αλλά το πιο ωραίο πράγμα που έκανα ποτέ ήταν να καλωσορίσω το μωρό μου, τη Λίλι, σε αυτόν τον κόσμο με τη σύζυγό μου, Τζέσικα», είπε. «Ήταν πέντε εβδομάδων πριν από περίπου μία εβδομάδα, όταν πέθανε τα μεσάνυχτα». Η Λίλι γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου. Πέθανε στις 27 Ιουλίου και το ζευγάρι δεν αποκάλυψε την αιτία του θανάτου της.

«Έχω κλάψει κάθε δάκρυ που μπορούσα να κλάψω. Νομίζω ότι δεν είναι εύκολο», είπε ο Άλεν. «Δεν το εύχομαι αυτό σε κανέναν. Δεν ξέρω καν τι να πω». Ο Άλεν εξήγησε ότι «περίμενε μια εβδομάδα για να το αναφέρει γιατί [δεν] ήξερε πώς να μιλήσει γι' αυτό». Και συνέχισε, «Δεν ξέρω πραγματικά τι άλλο να πω. Απλώς θέλω να το βγάλω από μέσα μου».

«Απλώς πάρτε αγκαλιά τα μικρά σας, σφίξτε τα σφιχτά για μένα», κατέληξε στο βίντεο. Έλαβε υποστηρικτικά μηνύματα τόσο στο Instagram όσο και στο TikTok. «Κανένας γονέας δεν πρέπει ποτέ να ζήσει περισσότερο από το παιδί του. Λυπάμαι πολύ φίλε», έγραψε ένας χρήστης στο Instagram. Ένας άλλος έγραψε, «Δεν μπορώ να κατανοήσω το εύρος των συναισθημάτων που περνάτε εσύ και η Τζες. Αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο. Μακάρι να λάμψει το αιώνιο φως της πάνω σας»

Ο Άλεν ανακοίνωσε στους 10 εκατομμύρια ακολούθους του που ενδιαφέρονται να προσφέρουν στην οικογένεια ότι μπορούν να δωρίσουν στο Παιδικό Ιατρικό Κέντρο Ντάλας στο όνομά της, Λίλι Γκρέις Άλεν. «Αν θέλετε να στείλετε κάτι σε εμένα ή στη γυναίκα μου ή στην οικογένειά μας, έχω μια διεύθυνση στη σελίδα μου» είπε ο Άλεν, πριν δώσει τις λεπτομέρειες για το μνημόσυνό της.

Αν και είναι ανοιχτό μόνο σε όσους έχουν προσκληθεί, ο Άλεν είπε στους ακόλουθούς του οτι αν το νιώθουν θα μπορούσαν να στείλουν λουλούδια ή μια κάρτα. Το μνημόσυνο για τη Λίλι Γκρέις Άλεν θα γίνει σήμερα στο Bluebonnet Hills Memorial Home στο Colleyville του Τέξας.