«Βασίλισσα του καρναβαλιού» η Ριάνα: Η αποκαλυπτική της εμφάνιση σε φεστιβάλ στα Μπαρμπέιντος

Μία άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε η Ριάνα σε καρναβάλι στην πατρίδα της, τα Μπαρμπέιντος επιδεικνύοντας μία παραδοσιακή, περίτεχνη στολή με πολύχρωμα φτερά 

Η Ριάνα
Η Ριάνα
AP
2'

Η ποπ σταρ Ριάνα έκανε μία φαντασμαγορική εμφάνιση στο Crop Over Carnival των Μπαρμπέιντος με ένα εντυπωσιακό ρούχο καλυμμένο με μακριά, πολύχρωμα φτερά που αναδύονταν επιβλητικά από το σώμα της.

Είναι η πρώτη φορά που εμφανίστηκε στο αγαπημένο της καρναβάλι από το 2019, καθώς η πανδημία αλλά και οι δύο εγκυμοσύνες της την κράτησαν μακριά. Η λαμπερή της εμφάνιση έγινε λίγες μόλις εβδομάδες αφότου αστειεύτηκε ότι εγκατέλειψε την προσπάθεια να αποκτήσει κοιλιακούς με γράμμωση αυτό το καλοκαίρι. Η μαμά δύο παιδιών έχει δύο γιους τον Riot Rose, ενός έτους και τον RZA, δύο ετών με τον σύντροφο A$AP Rocky.

1722937588906-106411984-rihanna.jpg

Στο τέλος Ιουλίου, ανέβασε ενα νέο βίντεο στο Instagram, επιδεικνύοντας το κομψό ντύσιμό της εμπνευσμένο από μαθήτριες και δείχνοντας τα αθλητικά παπούτσια Fenty x Puma. Η 36χρονη δημιουργός του Diamonds, φόρεσε μια πλισέ μίνι φούστα Miu Miu, που στοιχίζει περί τα 2.250 δολάρια, με ένα μπλε πουκάμισο με κουμπιά κουμπωμένο και έδειξε περιπαικτικά τα μαύρα εσώρουχά της σε ένα σημείο.

«Επειδή σαφώς δεν θα πετύχω το six pack μου μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, άλλαξα τον καλοκαιρινό μου στόχο, να ταιριάξω τα παπούτσια μου με το εσώρουχό μου!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. Στο φεστιβάλ στα Μπαρμπέιντος η Ριάνα εμφανίστηκε ανάμεσα σε ένοπλους στρατιώτες που κρατούσαν μεγάλα τουφέκια καθώς βγήκε έξω για να γιορτάσει με το πλήθος. Οι άνδρες, που φορούσαν επίσης πανοπλίες, φαινόταν ότι ήταν μέλη του στρατού των Μπαρμπέιντος και ήταν ντυμένοι με σκούρες στολές παραλλαγής.

instagram.jpg

Ο μικρότερος γιος της Riot Rose γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια την 1η Αυγούστου. Το μικρό αγόρι φαινόταν αξιολάτρευτο στις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram ο πατέρας του, A$AP Rocky, αν και η μαμά του επέλεξε να κρατήσει τους εορτασμούς των γενεθλίων κρυφούς.

Η τραγουδίστρια ήταν φίλημε τον ράπερ για σχεδόν μια δεκαετία προτού αρχίσουν να βγαίνουν το 2020. Το 2022, η Rihanna αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί και γέννησε τον Μάιο του 2022. Στη συνέχεια, τον Φεβρουάριο του 2023, σε μία σπάνια σόλο παράσταση στο ημίχρονο του Super Bowl, αποκάλυψε ότι περίμενε το δεύτερο παιδί της.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή