Αυστραλία: Κροκόδειλος κατασπάραξε 40χρονο - Πώς κατάφερε να σώσει την σύζυγό του τελευταία στιγμή

Τραγικό τέλος βρήκε 40χρονος ύστερα από επίθεση που δέχθηκε από κροκόδειλο
DAILYMEDIA
2'

Συνεχίζεται η αναζήτηση του σώματος ενός 40χρονου αγνοούμενου ψαρά, ο οποίος έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του, μετά από επίθεση που δέχθηκε από κροκόδειλο.

Οι Αρχές του Κουίνσλαντ στη νοτιοδυτική Αυστραλία ανακοίνωσαν το πρωί της Δευτέρας πως προχώρησαν στη θανάτωση ενός κροκόδειλου, και πρόκειται πιθανότατα για αυτόν που επιτέθηκε στο θύμα.

Το χρονικό του συμβάν

Ο 40χρονος είχε πάει για ψάρεμα μαζί με την οικογένειά του, όταν δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο μήκους 4,9 μέτρα και τον έσυρε στο νερό, ενώ τόσο τα παιδιά του, όσο και η γυναίκα του έγιναν μάρτυρες μιας τρομακτικής σκηνής.

«Αν και ήταν ψηλός, δυνατός και σε φόρμα, λόγω των συνθηκών του εδάφους δεν κατάφερε να βγει από το νερό», ανέφερε η οικογένειά του σε ανακοίνωσή της. Η γυναίκα του προσπάθησε να τον τραβήξει στην επιφάνεια, αλλά η όχθη ήταν απότομη και γλιστρούσε, με αποτέλεσμα και η ίδια να κοντέψει να γλιστρήσει στο ποτάμι. «Η τελευταία, αποφασιστική ενέργεια του θύματος ήταν να αφήσει το χέρι της γυναίκας του όταν αντιλήφθηκε ότι θα έπεφτε κι εκείνη. Μέσα σε λίγες στιγμές τον άρπαξε ο κροκόδειλος», συνέχισε η ανακοίνωση.

Τη Δευτέρα (05/08) οι αρχές εντόπισαν τον κροκόδειλο, σε ένα ρυάκι όπου είχε εξαφανιστεί ο άτυχος 40χρονος, και του έκαναν ευθανασία. Ο κροκόδειλος έφερε στο ρύγχος του ουλές, σαν κι εκείνες που περιέγραψαν μάρτυρες για ένα σαρκοβόρο ερπετό που εθεάθη κοντά στο σημείο της εξαφάνισης του 40χρονου. Απομένει η ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστώσει αν τα ανθρώπινα λείψανα προέρχονται από το θύμα.

Σχετικές ειδήσεις