Μέγκαν Μαρκλ: Έρχονται νέες «βόμβες» για τη βασιλική οικογένεια; Τι λένε οι Times

Να περιμένουμε περαιτέρω αποκαλύψεις από την Μέγκαν Μαρκλ;

Μέγκαν Μαρκλ: Έρχονται νέες «βόμβες» για τη βασιλική οικογένεια; Τι λένε οι Times
YouTube - CBS
3'

Η τελευταία συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ «αφήνει ορθάνοιχτη την πόρτα για περαιτέρω βόμβες» κατά της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Times.

Η Μέγκαν μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι παραχώρησαν στο CBS Sunday Morning την πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά από εκείνη την συνέντευξη – βόμβα που είχαν δώσει στην Όπρα Γουίνφρεϊ και προχώρησαν σε αποκαλύψεις για την βρετανική βασιλική οικογένεια.

Στη συνομιλία με την Όπρα Γουίνφρεϊ τον Μάρτιο του 2021, η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε ότι είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει όσο ήταν έγκυος, λέγοντας: «Απλά δεν ήθελα να είμαι πια ζωντανή». Στην συνέντευξη στο CBS παραδέχθηκε ότι «δεν έχει πραγματικά ξύσει την επιφάνεια» όταν μίλησε για αυτή την δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Η βασιλική συντάκτρια της εφημερίδας The Times, Κέιτ Μάνσεϊ ανέφερε ότι η Μέγκαν Μαρκλ με αυτά τα λόγια άφησε ένα ξεκάθαρο υπονοούμενο για μελλοντικές αποκαλύψεις αναφορικά με το βρετανικό Παλάτι.

«Στην τελευταία της συνέντευξη την Κυριακή, η Μέγκαν αποκάλυψε ότι μόλις και μετά βίας είχε “ξύσει την επιφάνεια” όσον αφορά την εμπειρία της με τις σκέψεις αυτοκτονίας. Κρυφό νόημα: Υπάρχουν πολλά περισσότερα από εκεί που προήλθε αυτό», γράφει η δημοσιογράφος.

Και συνεχίζει: «Η τελευταία συνέντευξή της είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα επειδή αφήνει την πόρτα ορθάνοιχτη για περαιτέρω αποκαλύψεις. Αν η Μέγκαν έχει ποτέ την τάση να ξύσει λίγο περισσότερο κάτω από την επιφάνεια, η εξόριστη δούκισσα μπορεί να αποφασίσει να εξετάσει πιο προσεκτικά την εποχή της στο παλάτι. Αν όντως έχει όρεξη για μια ανασκαφή, δεν θα έλειπαν οι εκδότες που θα ήταν πρόθυμοι να προσφέρουν υπέρογκα ποσά για τα ευρήματά της».

Φυσικά αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που είτε η Μέγκαν Μαρκλ είτε ο πρίγκιπας Χάρι άφησαν υπονοούμενα για περαιτέρω αποκαλύψεις που αφορούν τη βασιλική οικογένεια. Πέρυσι, όταν εκδόθηκε το αμφιλεγόμενο βιβλίο του Χάρι με τίτλο Spare, ο δούκας του Σάσσεξ παραχώρησε συνέντευξη, όπου άφησε να εννοηθεί ότι οι αποκαλύψεις του βιβλίου ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Λίγες ημέρες μετά τη δημοσίευση του βιβλίου, ο Χάρι δήλωσε πως εσκεμμένα απέφυγε να αναφέρει κάποια περιστατικά που αφορούν τον πατέρα και τον αδελφό του, καθώς φοβόταν ότι δεν θα τον συγχωρούσαν ποτέ αν τα αποκάλυπτε. Πρόσθεσε επίσης πως η αρχική μορφή το βιβλίου του ήταν διπλάσια από εκείνη που τελικά εκδόθηκε και πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την αλληλεπίδρασή του με τον Βασιλιά Κάρολο «κόπηκαν».

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που συνέβησαν, ειδικά μεταξύ εμού και του αδελφού μου, και σε κάποιο βαθμό μεταξύ εμού και του πατέρα μου, που απλά δεν θέλω να τα μάθει ο κόσμος. Γιατί δεν νομίζω ότι θα με συγχωρούσαν ποτέ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην Telegraph ο πρίγκιπας Χάρι.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή