Γερμανία: Τουλάχιστον δύο νεκροί από την κατάρρευση ξενοδοχείου – Αγωνία για τους εγκλωβισμένους

Δύο άνθρωποι, ένας άνδρας και μία γυναίκα, σκοτώθηκαν ακαριαία από την κατάρρευση ξενοδοχείου στις όχθες του ποταμού Μοζέλα, στη Γερμανία.
DPA.
1'

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν «χάσει» τη ζωή τους, στο Κροβ της Γερμανίας, έπειτα από μερική κατάρρευση ξενοδοχείου στις όχθες του ποταμού Μοζέλα αργά το βράδυ της Τρίτης (06/08), ενώ, αρκετοί άλλοι παραμένουν εγκλωβισμένοι κάτω από τα συντρίμμια.

Τα συνεργεία διάσωσης επιχειρούν ασταμάτητα, με περισσότερα από 200 μέλη του προσωπικού των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης να βρίσκονται στο σημείο. Η στέγη του ξενοδοχείου κατέρρευσε περίπου στις 23:00 (τοπική ώρα).

Δεκατέσσερα άτομα βρίσκονταν μέσα στο ξενοδοχείο την ώρα του τραγικού περιστατικού, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία. Μια νεαρή οικογένεια Ολλανδών που επισκέφθηκε την περιοχή, ήταν μεταξύ εκείνων που διασώθηκαν το πρωί της Τετάρτης (07/08).

Πέντε άτομα κατάφεραν να φύγουν σώοι από το κτήριο αργά εχθές το βράδυ, αλλά εννέα παγιδεύτηκαν κάτω από τα συντρίμμια. Ο επιθεωρητής της Πυροσβεστικής, Γιεργκ Τόιτς, ενημέρωσε πως σκοτώθηκαν ακαριαία ένας άνδρας και μία γυναίκα.

Δύο άνθρωποι εξακολουθούν να είναι θαμμένοι κάτω από τα ερείπια, όμως, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης τόνισαν ότι εξακολουθούν να βρίσκονται σε επαφή μαζί τους.

Σχετικές ειδήσεις