Πανικός στο παλάτι της Νορβηγίας - Συνελήφθη ο γιος της πριγκίπισσας Μέττε Μάριτ

Ο 27χρονος Μάριους Μποργκ Χόιμπι υπεβλήθη σε εξετάσεις προκειμένου να αποδειχθεί αν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών
Instagram
2'

Ο γιος της πριγκίπισσας Μέττε Μάριτ της Νορβηγίας, ο 27χρονος Μάριους Μποργκ Χόιμπι συνελήφθη την Κυριακή στο Όσλο, καθώς φέρεται να επιτέθηκε σε μια 20χρονη γυναίκα, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το Se og Hør, ο πρωτότοκος γιος της Μέττε Μάριτ, του οποίου ο πατέρας είναι ο Morten Borgan και πατριός του ο διάδοχος του νορβηγικού θρόνου, πρίγκιπας Χάακον, φέρεται να επιτέθηκε στη γυναίκα «ψυχολογικά και σωματικά».

Ο Μάριους Μποργκ Χόιμπι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με διάσειση πριν πάρει εξιτήριο τα ξημερώματα της Δευτέρας 5/8. Σύμφωνα με το νορβηγικό δημοσίευμα ο Μάριους Χόιμπι τέθηκε σε απομόνωση και υπεβλήθη σε τοξικολογικές και αιματολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Ο 27χρονος φέρεται τώρα να βρίσκεται στο βασιλικό κτήμα Skaugum μαζί με την 50χρονη μητέρα του. Η πριγκίπισσα είχε προγραμματίσει να δώσει το «παρών» στον τελικό των 1.500 μέτρων ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού χθες το βράδυ, ωστόσο κάτι τέτοιο αναβλήθηκε και ο διάδοχος του θρόνου Χάακον εμφανίστηκε μόνος στις εξέδρες.

Αντίστοιχα, το νορβηγικό παλάτι επιβεβαίωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η πριγκίπισσα αποφάσισε να «αναβάλει προσωρινά» το ταξίδι της.

Ο Μάριους Μποργκ Χέιμπι γεννήθηκε το 1997 και ήταν καρπός μιας προηγούμενης σχέσης της Μέτε-Μάριτ η οποία τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2001, παντρεύτηκε τον διάδοχο Χάακον, τον μελλοντικό βασιλιά της Νορβηγίας.

Το ζευγάρι τον μεγάλωσε μαζί με τα δύο ετεροθαλή αδέλφια του, την πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάντρα, 20 ετών σήμερα και τον πρίγκιπα Σβέρε Μάγκνους, 18 ετών. Σε αντίθεση με τα αδέλφια του ωστόσο, ο Μάριους δεν έχει κάποιον επίσημο, δημόσιο ρόλο.

*Με πληροφορίες από hola.com

Σχετικές ειδήσεις