Λουάνα Αλόνσο: Επανέρχεται με ανάρτηση-«φωτιά» μετά τον αποκλεισμό της για ανάρμοστη συμπεριφορά

Τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών που οδήγησαν στον αποκλεισμό της, έδωσε η Παραγουανή κολυμβήτρια
Instagram
2'

Η Λουάνα Αλόνσο απάντησε με τον δικό της τρόπο για την απομάκρυνσή της από το Ολυμπιακό χωριό από την ομοσπονδία της Παραγουάης. Όπως ισχυρίστηκαν ανώτερα μέλη της αποστολής της χώρας της η ίδια είχε «ανάρμοστη συμπεριφορά» και «είχε αρνητική επίδραση πάνω στους άλλους αθλητές και συμπατριώτες της».

Ωστόσο, η 20χρονη παραμένει στο Παρίσι καθώς καθημερινά κοινοποιεί φωτογραφίες στο Instagram από τις βόλτες της, ως τουρίστρια πλέον. Το απόγευμα της Τετάρτης 7 Αυγούστου, η Παραγουανή δημοσίευσε μια φωτογραφία μπροστά από την Αψίδα του Θριάμβου. Μάλιστα ανέβασε κι άλλες φωτογραφίες από καταστήματα πολυτελών οίκων, γεγονός το οποίο φαίνεται πως είχε προκαλέσει ενόχληση στην ομοσπονδία της χώρας της.

Τι πυροδότησε την αντίδραση της επιτροπής

Αν και οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας δεν έχουν δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες, αρκέστηκαν απλά στο γεγονός πως η Αλόνσο έχει αρνητική επίδραση πάνω στους συμπατριώτες της. Ωστόσο, όπως φαίνεται η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την ομοσπονδία της Παραγουάης ήταν οι αναρτήσεις της 20χρονης αθλήτριας μετά τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι καθώς στην πρώτη ημέρα των αγώνων είχε έρθει 6η στα 100μ. πεταλούδα και δεν είχε καταφέρει να προκριθεί στα ημιτελικά.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένα από τα πράγματα που ενόχλησαν ήταν ότι η Αλόνσο επέλεξε να φοράει δικά της ρούχα, αντί αυτών της αποστολής της Παραγουάης.

Η ίδια είχε ακόμη αναρτήσει φωτογραφίες στο Instagram από τις βόλτες της Παρίσι και τις επισκέψεις της σε μπουτίκ ρούχων και εστιατόρια. Η Αλόνσο επισκέφθηκε, επίσης, την EuroDisney αναρτώντας και σχετικές φωτογραφίες.

Μετά τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον όνομά της, η 20χρονη Λουάνα Αλόνσο, μέσω μιας ανάρτησής της στο Instagram επιχείρησε να δώσει τη δική της απάντηση για όσα διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν με έδιωξαν ποτέ, ούτε με απέβαλαν από οπουδήποτε, παρακαλώ σταματείστε να διαδίδετε ψευδείς πληροφορίες. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά δεν θα αφήσω να με επηρεάσουν τα ψέματα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πριν μία εβδομάδα, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την κολύμβηση με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είναι επίσημο τώρα! Παίρνω σύνταξη από το κολύμπι, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη στήριξη! Συγγνώμη Παραγουάη!» έγραψε μεταξύ άλλων, στο Instagram.

Σχετικές ειδήσεις