Αδιανόητη τραγωδία στην Ινδία: Σκύλος έπεσε από 5ο όροφο κτηρίου και σκότωσε τετράχρονο κορίτσι

Το τετράχρονο κορίτσι διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Ινδίας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του ενώ ερευνάται πώς έπεσε ο σκύλος από το κτήριο
2'

Ένα αδιανόητο συμβάν σημειώθηκε σε δρόμο της Ινδίας, όπου ένα κοριτσάκι 4 ετών βρήκε τραγικό θάνατο αφού έπεσε προσγειώθηκε πάνω της σκύλος που έπεσε από τον πέμπτο όροφο κτηρίου.

Το τραγικό περιστατικό έγινε στην πόλη Thane και ενώ το κοριτσάκι περπατούσε με τη μητέρα της σε ένα στενό δρόμο, με κάμερα ασφαλείας να καταγράφει την στιγμή που ο σκύλος πέφτει πάνω στο άτυχο κοριτσάκι πριν καταλήξει στην άσφαλτο.

Η μητέρα του παιδιού το πήρε κατευθείαν στην αγκαλιά της και προσπάθησε να το βοηθήσει, δυστυχώς όμως χωρίς αποτέλεσμα. Η ανήλικη διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όμως οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Το σκυλί, το οποίο ήταν ράτσας γκόλντεν ριτρίβερ μετά την πρόσκρουσε σηκώθηκε από την άσφαλτο, με αναφορές στο Χ ότι κατάφερε να επιζήσει, αλλά τραυματισμένο.

Αδιευκρίνιστο παραμένει το πώς έπεσε ο σκύλος από το κτήριο, δηλαδή εάν έπεσε μόνος του ή αν κάποιος τον πέταξε, ενώ η μητέρα του κοριτσιού δήλωσε ότι δεν θα κινηθεί νομικά, καθώς δεν θεωρεί ότι υπήρξε δόλος πίσω από την τραγωδία.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η αστυνομία που διεξάγει έρευνα, δηλώνοντας ωστόσο ότι δεν βλέπουν εγκληματική ενέργεια πίσω από το δυστύχημα.