Τρόμος στο Λονδίνο: Ένοπλος πυροβόλησε δύο έφηβους μαθητές και έναν 18χρονο

Δύο μαθητές, 14 ετών και ένας άνδρας, 18 ετών δέχθηκαν πυρά σε ήσυχη συνοικία του Λονδίνου, καθώς η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Τρόμος στο Λονδίνο: Ένοπλος πυροβόλησε δύο έφηβους μαθητές και έναν 18χρονο
1'

Ένας 18χρονος και δύο μαθητές ηλικίας 14 ετών πυροβολήθηκαν σε μία ήσυχη γειτονιά στο Όρπινγκτον του Νότιου Λονδίνου χθες βράδυ. Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο στις 10 το βράδυ της Τετάρτης μετά από αναφορές για πυροβολισμό ενός άνδρα.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν έναν 18χρονο στην οδό Otlinge, ο οποίος μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου. Λίγες στιγμές αργότερα, εντόπισαν δύο έφηβους με τραύματα από πυροβολισμό ενώ πραγματοποιούσαν έρευνα στην περιοχή.

Η αστυνομία αργότερα διαπίστωσε ότι ο πυροβολισμός είχε συμβεί κοντά στο Yalding Grove. Κανένα από τα θύματα δεν φέρει τραύματα επικίνδυνα για τη ζωή του. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη στον τόπο του εγκλήματος.

Ο επιθεωρητής Raymond Sekalongo από την Trident είπε ότι «Η αντιμετώπιση του βίαιου εγκλήματος στο Λονδίνο παραμένει η απόλυτη εστίασή μας και η μείωση των πυροβολισμών είναι το κλειδί για αυτό. Κατανοούμε ότι αυτό το περιστατικό θα προκαλέσει ανησυχία στην κοινότητα.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι διεξάγουμε έρευνες για να διασφαλίσουμε ότι κάθε ύποπτος θα συλληφθεί». Και πρόσθεσε: «Γνωρίζω ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει φόβο στην κοινότητα, γι' αυτό θα διασφαλίσω ότι οι αξιωματικοί είναι παρόντες στην περιοχή για να ακούσουν οποιαδήποτε από τις ανησυχίες σας. Παρακαλώ, πλησιάστε τους αν το χρειάζεστε κι εσείς, είναι εκεί για να σας υποστηρίξουν»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
16:05ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Λήμνο

16:05ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Λήμνο