Ήρωας γιος δέχεται σφαίρα για να προστατεύσει την μητέρα του από απόπειρα απαγωγής

Ο νεαρός στάθηκε πολύ τυχερός μέσα στην ατυχία του
2'

Ένας κακοποιός προσπάθησε να απαγάγει μια γυναίκα και πυροβόλησε τον γιό της που προσπάθησε να τον σταματήσει στο Χιούστον των ΗΠΑ.

Σοκ προκαλούν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν και το βίντεο που κυκλοφόρησε κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έχει τραβηχτεί από την κάμερα ασφαλείας φαίνεται η γυναικά να κατευθύνεται προς το αμάξι της, οπού την περιμένει ο γιός της στη θέση του συνοδηγού.

Τη στιγμή που η γυναίκα ετοιμάζεται να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου εμφανίζεται από πίσω της ο κακοποιός.

«Είχαμε μόλις τελειώσει τη βάρδια μας στο εστιατόριο που δουλεύουμε και επειδή είχα καθυστερήσει ο γιος μου με περίμενε στο αμάξι», είπε η Σάρλοτ Τάκερ στους αστυνομικούς. «Μόλις πλησίασα στην πόρτα του αυτοκινήτου εμφανίστηκε ένας άνδρας με όπλο», συμπλήρωσε.

Στο βίντεο ο κακοποιός φαίνεται να απαιτεί από την γυναίκα να μπει στο αμάξι, υπό την απειλή του όπλου. Για ελάχιστα δευτερόλεπτα ο διάλογος συνεχίζεται με τη γυναίκα έντρομη να αρνείται να μπει στο αυτοκίνητο κάνοντας βήματα προς τα πίσω.

Την ώρα που ο κακοποιός έχει πλησιάσει επικίνδυνα την γυναίκα, ο 16χρονος γιός της πετάγεται μέσα από το αυτοκίνητο. Ο νεαρός πετάει κάτι στον κακοποιό όπως φαίνεται στο βίντεο. Ο απαγωγέας τότε σηκώνει το όπλο του, στοχεύει τον 16χρονο και χωρίς δεύτερη σκέψη πυροβολεί τραυματίζοντας τον νεαρό.

Ο απαγωγέας τελικά μπαίνει μόνος του στο αμάξι και τρέπεται σε φυγή. Όπως φαίνεται από το βίντεο 16χρονος να επιστρέφει για να βρει την μητέρα του, όμως καταρρέει λόγω του τραυματισμού του. Κατευθείαν μια εργαζόμενη από το διπλανό μαγαζί του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, βάζοντας μια μπλούζα πάνω στο τραύμα του μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τις αρχές του Τέξας, ο 16χρονος ήταν πολύ τυχερός, αφού η σφαίρα τρύπησε το στήθος του και βγήκε από την πλάτη.

Η αστυνομία κατεδίωξε τον κακοποιό τον οποίο και συνέλαβε αρκετή ώρα αργότερα.

Το βίντεο ντοκουμέντο: