Τουρίστριες κόντεψαν να πεθάνουν από «πειραγμένο νερό» - «Κάτι έριξαν στα ποτήρια μας»

Σε εφιάλτη εξελίχθηκαν οι διακοπές δύο τουριστριών, όταν κατέληξαν στο νοσοκομείο από «πειραγμένο νερό»

Τουρίστριες κόντεψαν να πεθάνουν από «πειραγμένο νερό» - «Κάτι έριξαν στα ποτήρια μας»
2'

Δραματική εξέλιξη είχαν οι διακοπές δύο τουριστριών στο Κανκούν στο Μεξικό.

Οι δύο φίλες κατέληξαν στο νοσοκομείο με σοβαρή δηλητηρίαση, λόγω «πειραγμένου νερού» που κατανάλωσαν στο πολυτελές ξενοδοχείο, όπου διέμεναν και κόντεψαν κυριολεκτικά να πεθάνουν.

Όπως εξομολογήθηκε μία από τις παθούσες, όλα ξεκίνησαν όταν βρέθηκαν ένα μεσημέρι στο μπαρ της πισίνας του ξενοδοχείου, όπου ήταν με τους συντρόφους τους. Όταν αποφάσισαν να παραγγείλουν δύο ποτήρια νερό, ο εφιάλτης τους ξεκίνησε. Όπως εξομολογήθηκε η Χαλ, με το που ήπιαν δύο γουλιές από το «νερό», ένιωσαν άμεσα αδιαθεσία, ζαλάδες και μετά από λίγα λεπτά λιποθύμησαν.

mexico-touristria.jpg

Επειδή δεν μπορούσαν να συνέλθουν με τίποτα, οι δύο κοπέλες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου και διασωληνώθηκαν άμεσα, αφού η κατάστασή τους κρίθηκε ιδιαίτερα κρίσιμη. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η Χαλ υπέστη από την ώρα του περιστατικού και κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της 18 επιληπτικές κρίσεις, με αποτέλεσμα οι πνεύμονες της να μην λειτουργούν επαρκώς. «Αμέσως με έβαλαν σε μηχανική υποστήριξη και μου πέρασαν καθετήρα», αποκάλυψε η ίδια.

Συνέπεια της ελλιπούς οξυγόνωσής της, ήταν να έχει θέμα με τα πόδια της μη μπορώντας να περπατήσει χωρίς στήριξη. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια, μάλλον προσπάθησαν να ναρκώσουν την ίδια και την φίλη της. Το ευτύχημα είναι ότι το αγόρι της Χαλ δεν ήπιε κάτι και ήταν σε θέση να βρεθεί στο πλευρό των δύο κοριτσιών στο νοσοκομείο.

touristria-mexiko.jpg

Εκτός από αυτό που πήγαν να πάθουν, τους προέκυψε και ένας ιδιαίτερα «φουσκωμένος» λογαριασμός από το νοσοκομείο, που τους ζήτησε δέκα χιλιάδες δολάρια παραπάνω από την προκαθορισμένη τιμή.

Οι δύο φοιτήτριες δεν θέλησαν να δημοσιοποιήσουν το όνομα του ξενοδοχείου στο Κανκούν, φοβούμενες ακόμα και για την ίδια τους τη ζωή.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή