Kέιτι Πράις: Συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χίθροου - Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο

Η Κέιτι Πράις συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χίθροου επειδή δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο

Η Κέιτι Πράις
Η Κέιτι Πράις
AP
3'

Η Κέιτι Πράις συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χίθροου μετά την αποτυχία να παρευρεθεί σε δικαστική ακρόαση σχετικά με τις πτωχεύσεις της. Το πρώην λαμπερό μοντέλο φωτογραφήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης δίπλα σε ένα αστυνομικό βαν με προστατευτικό καπάκι γύρω από τα τραύματα της χειρουργικής επέμβασης. Φαίνεται ότι βρισκόταν στην Τουρκία.

Η 46χρονη Πράις συνελήφθη στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της στο Ηνωμένο Βασίλειο και τέθηκε υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα του δυτικού Λονδίνου για να εμφανιστεί στο δικαστήριο σήμερα (9/8)

Η μητέρα πέντε παιδιών φαίνεται ότι βρισκόταν στην Τουρκία για χειρουργική επέμβαση, αφού εμφανίστηκαν φωτογραφίες της σε πισίνα ξενοδοχείου με επιδέσμους στο ματωμένο πρόσωπό της. Τον Απρίλιο ενημερώθηκε επίσης ότι θα μπορούσε να συλληφθεί αν συνεχίσει να χάνει τις ακροάσεις.

Η δικαστής Κάθριν Μπάρτον εξέδωσε ένταλμα σύλληψης τον Ιούλιο, λέγοντας ότι η Πράις είχε λάβει «πολύ σαφείς προειδοποιήσεις» ότι πρέπει να εμφανιστεί. Έπρεπε να αντιμετωπίσει ερωτήσεις σχετικά με τα οικονομικά της από δικηγόρους καθώς κηρύχθηκε σε πτώχευση τον Νοέμβριο του 2019 και ξανά τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

Την περασμένη εβδομάδα, επέμεινε ότι «δεν ξεφεύγει από τα θέματα» και δημοσίευσε μια δήλωση στο Instagram λέγοντας ότι δεν μπορεί να παρευρεθεί επειδή έκανε γυρίσματα στο εξωτερικό. Σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Διαδίκτυο, η Πράις ισχυρίστηκε ότι τα μέσα προσπαθούσαν να προκαλέσουν «συνεχή ταπείνωση στον εαυτό μου και στην οικογένειά μου», αλλά «ούτε ντρέπεται ούτε αισθάνεται αμηχανία» προσθέτοντας ότι: «Πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά μου για να ικανοποιήσω αυτές τις εντολές πτώχευσης».

Εκδίδοντας το ένταλμα σύλληψης, ο δικαστής Μπάρτον είπε ότι η Πράις δεν είχε εξηγήσει την απουσία της και ότι «δεν έχει πραγματική δικαιολογία», προσθέτοντας: «Ο λόγος για την απουσία της σήμερα είναι άσχετος». Η δικαστής είπε επίσης ότι η Πράις είχε προσφέρει μόνο «αποσπασματική συνεργασία» και δεν παρείχε τις «πιο βασικές πληροφορίες» σε σχέση με τις πτωχεύσεις της.

Επέμεινε ότι «έκανε το καλύτερο... για να διορθώσει τα πράγματα σε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές». Σε ακρόαση τον Φεβρουάριο, της διατάχθηκε να πληρώσει το 40% του μηνιαίου εισοδήματός της από τον ιστότοπο ψυχαγωγίας ενηλίκων OnlyFans στον διαχειριστή για τα επόμενα τρία χρόνια, σε σχέση με την πρώτη της πτώχευση.

Στη συνέχεια κηρύχθηκε σε πτώχευση για δεύτερη φορά τον Μάρτιο λόγω ενός απλήρωτου φορολογικού λογαριασμού αξίας άνω των 750.000 λιρών. Τον περασμένο Οκτώβριο, είπε ότι έχει «βαρεθεί» να την απειλούν με νομικές ενέργειες και ότι θα πάει στη φυλακή για να «τα τελειώσει όλα».

Η Πράις συζήτησε επίσης πρόσφατα τις απόψεις της για την αισθητική χειρουργική, λέγοντας ότι δεν υπάρχει «τίποτα χειρότερο» από τις νεαρές γυναίκες να κάνουν αισθητικές επεμβάσεις στήθους, προσώπου και χειλιών.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή