Ντόναλντ Τραμπ: Βίντεο από την αναγκαστική προσγείωση - Το πρώτο μήνυμα από το αεροσκάφος

Το αεροσκάφος που μετέφερε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έκανε αναγκαστική προσγείωση

Ντόναλντ Τραμπ: Βίντεο από την αναγκαστική προσγείωση - Το πρώτο μήνυμα από το αεροσκάφος
AP.
2'

Το αεροπλάνο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο Μπίλινγκς της Μοντάνα την Παρασκευή, λόγω μηχανικού προβλήματος, σύμφωνα με δήλωση αξιωματούχου του αεροδρομίου Μπίλινγκς.

Ο Τραμπ αναμενόταν να βρεθεί σήμερα σε συγκέντρωση στο Μπόουζμαν, με στόχο να ενισχύσει τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για τη Γερουσία των ΗΠΑ, Τιμ Σίχι, στην κούρσα του εναντίον του εν ενεργεία Δημοκρατικού Τζον Τέστερ. Παρά την αναγκαστική προσγείωση, ο πρώην πρόεδρος φαίνεται αποφασισμένος να συνεχίσει το πρόγραμμα του.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Τραμπ δήλωσε: «Μόλις προσγειώθηκα σε ένα πραγματικά όμορφο μέρος: τη Μοντάνα. Τόσο όμορφη, πετώντας πάνω, και κοιτάς μόνο κάτω και έτσι υποτίθεται ότι είναι». Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης, δεν έκανε καμία αναφορά στο πρόβλημα του αεροπλάνου ή στην εκτροπή της πτήσης. Αντίθετα, επικεντρώθηκε στην υποστήριξή του προς τον Tim Sheehy, λέγοντας: «Είμαι εδώ για να κάνω μερικούς έρανους και, το πιο σημαντικό, για να υποστηρίξω τον Tim Sheehy που είναι υποψήφιος για τη Γερουσία των ΗΠΑ και πιστεύουμε ότι θα τα πάει πολύ καλά. Θα έχουμε μια συγκέντρωση. Και θα είναι πολύ διασκεδαστικό».

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το ιδιωτικό αεροπλάνο του πρώην προέδρου Τραμπ εξετράπη με ασφάλεια στο Διεθνές Αεροδρόμιο Billings Logan μετά από το μηχανικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε. Ο Τραμπ αναμένεται να συνεχίσει το ταξίδι του με διαφορετικό αεροπλάνο.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της προσγείωσης:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή