Ολυμπιακοί Αγώνες: Η αθλήτρια από τη Νορβηγία που έγινε viral χωρίς να συμμετέχει σε αυτούς

Το βίντεο της Νέρβε που γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι στην πραγματικότητα από την ευρωπαϊκή διοργάνωση κάτω των 18 ετών
2'

Μια αθλήτρια από την Νορβηγία «έκλεψε» την παράσταση στους Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς καν να βρίσκεται σε αυτούς.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την 17χρονη Έμπλα Ματίλντα Νέρβε από την Νορβηγία τα άλματα της οποία κάνουν τον γύρο των social media τις τελευταίες ημέρες και ας μην ήταν στο Παρίσι μαζί με την Λένε Όνσρουντ Ρέτζιους που συμμετείχε στον τελικό παίρνοντας πολύ χαμηλή θέση. Το βίντεο της Νέρβε που γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι στην πραγματικότητα από την ευρωπαϊκή διοργάνωση κάτω των 18 ετών που έλαβε χώρα στη Σλοβακία στα τέλη Ιουλίου. Εκεί, κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο, ούσα πίσω από την Ελληνίδα άλτρια Αναστασία Μπουμπουλίδη.

Με άλμα στα 4.20 η νεαρή Ελληνίδα αθλήτρια πήρε το χρυσό, ενώ η Νορβηγίδα έφτασε στα 4.15 που είναι και το ρεκόρ καριέρας της ως τώρα, ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

«Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ τη Νορβηγία στη Σλοβακία», δήλωσε η 17χρονη προσθέτοντας: «Μια εμπειρία που δεν θα ξεχαστεί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μηχανισμό υποστήριξης γύρω μου που το κάνει αυτό δυνατό».

Μόλις τελείωσε η ευρωπαϊκή διοργάνωση Κ18, η Νέρβε επέστρεψε στην πατρίδα της για να απολαύσει το καλοκαίρι.

Στην διοργάνωση που έγινε στην Σλοβακία και ηττήθηκε από την Ελληνίδα αθλήτρια, η Νέρβε έδειξε πολύ μεγάλη προοπτική φτάνοντας στα όριά της. Τα άλματά της ήταν αρκετά τεχνικά, έδειξε ταχύτητα στον διάδρομο και κατάφερε να βγει αρκετά πάνω από τον πήχη στα περισσότερα επιτυχημένα της. Με άλμα στα 4.15 μόλις στα 17 της χρόνια, μπορεί σίγουρα να ονειρεύεται παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028 παρότι θα είναι ακόμα μόλις 21 ετών. Ενδεικτικά, η επίδοση της Νορβηγίδας στον τειλικό του Παρισίου ήταν στα 4,40 μέτρα.

Το viral βίντεο: