Κέιτ Μίντλετον: Πότε επιστρέφει στα καθήκοντά της - Ανυπομονούν οι θαυμαστές της

Όλα όσα αποκάλυψε ο βασιλικός συντάκτης για την Κέιτ Μίντλετον, τον χαρακτήρα της και τις οικογενειακές της διακοπές στο Μπαλμόραλ

Κέιτ Μίντλετον: Πότε επιστρέφει στα καθήκοντά της - Ανυπομονούν οι θαυμαστές της
Αρχείου - AP
2'

Η Κέιτ Μίντλετον θα μπορούσε να επιστρέψει στα καθήκοντά της τον επόμενο μήνα, καθώς η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει αισθητή βελτίωση, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε βασιλικός συντάκτης.

Πρόκειται για τον Φιλ Ντάμπιερ, ο οποίος ανέφερε ότι οι θαυμαστές της Κέιτ Μίντλετον θα μπορούσαν να τη δουν ξανά μέχρι το Φθινόπωρο. Εξήγησε πως κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό ακριβώς μετά τις οικογενειακές διακοπές της πριγκίπισσας μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους στο Μπαλμόραλ. «Η απόδραση στο Μπαλμόραλ είναι η τέλεια ευκαιρία για να περάσει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της».

Ο Φιλ Ντάμπιερ σχολίασε παράλληλα πως η Κέιτ Μίντλετον είναι ο δυνατός χαρακτήρας ανάμεσα στο πριγκιπικό ζευγάρι. «Μοιάζει να είναι πλασμένη από ατσάλι. Βαθιά ανθεκτική! Μου θυμίζει λιγάκι τον πρίγκιπα Φίλιππο», είπε. Πρόσθεσε πως «η δύναμή της πηγάζει από την αγάπη της για τα παιδιά της, στα μάτια των οποίων θέλει να εμφανίζεται ως δυνατή. Δεν το βάζει κάτω!»

Υπενθυμίζεται πως η βασιλική οικογένεια ανακοίνωσε τη διάγνωσή της με καρκίνο μέσω βίντεο τον Μάρτιο και έκτοτε παραμένει σε μεγάλο βαθμό εκτός δημόσιας σκηνής καθώς υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες. Έκτοτε, η Κέιτ Μίντλετον έχει δώσει το «παρών» σε δύο δημόσιες εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα, έλαμψε στο Trooping the Color τον Ιούνιο, με τους θαυμαστές της να ξεσπούν σε καθώς οι βασιλικοί θαυμαστές ξέσπασαν σε ζητωκραυγές κατά την άφιξή της. Έπειτα, εμφανίστηκε στον τελικό των ανδρών του Wimbledon όπου και καταχειροκροτήθηκε!

Ο Ντάμπιερ πρόσθεσε πως «είναι πολύ καλό σημάδι ότι έχουμε δει την Κέιτ δύο φορές τις τελευταίες εβδομάδες. Είναι φανερό ότι η κατάστασή της έχει βελτιωθεί. Η ίδια δηλώνει ότι είναι ξεκάθαρα σε καλή κατάσταση και ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει στη δράση σε έναν μήνα περίπου». Τόνισε ωστόσο πως κάτι τέτοιο θα κριθεί από τις γνωματεύσεις των θεράποντων ιατρών της.

*Με πληροφορίες από thesun

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή