Κυβερνοεπίθεση καταγγέλει ο Έλον Μασκ - Μπλόκαρε η συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ

Όλα όσα ανέφερε ο Έλον Μασκ για την πολυαναμενόμενη συνέντευξη
Copyright 2021 The Associated Press. All rights reserved.
2'

Η μεγάλη καθυστέρηση στην προγραμματισμένη για τις 3 το πρωί ώρα Ελλάδος συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ στον Έλον Μασκ προκάλεσε διεθνή προβληματισμό, μέχρι που πριν από λίγο ο ίδιος ο Μασκ είπε ότι το X υπέστη "μαζική επίθεση DDOS"

Ο Elon Musk συνέχισε λέγοντας ότι δοκίμασε το X νωρίτερα σήμερα και λειτούργησε μια χαρά:

Τι είναι η επίθεση DDoS

Μια επίθεση DDoS στοχεύει τοποθεσίες web και διακομιστές, διακόπτοντας τις υπηρεσίες δικτύου σε μια προσπάθεια εξάντλησης των πόρων μιας εφαρμογής. Οι υπεύθυνοι για αυτές τις επιθέσεις κατακλύζουν μια τοποθεσία με τυχαία κυκλοφορία, με αποτέλεσμα την κακή λειτουργικότητα της τοποθεσίας web ή την πλήρη αποσύνδεσή της. Αυτοί οι τύποι επιθέσεων αυξάνονται συνεχώς.

Οι επιθέσεις DDoS είναι εκτεταμένες, στοχεύοντας κάθε είδους κλάδο, καθώς και εταιρείες κάθε μεγέθους σε όλο τον κόσμο. Ορισμένοι κλάδοι, όπως τα παιχνίδια, το ηλεκτρονικό εμπόριο και οι τηλεπικοινωνίες, γίνονται συχνότερα στόχος από άλλους. Οι επιθέσεις DDoS είναι ορισμένες από τις πιο συνηθισμένες απειλές στον κυβερνοχώρο και ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο την επιχείρησή σας, την ασφάλεια στο Internet, τις πωλήσεις και τη φήμη μιας εταιρείας.