Έλον Μασκ για συνέντευξη Τραμπ: Ξεπεράσαμε την κυβερνοεπίθεση

Συνέντευξη Ντόναλντ Τραμπ στον Έλον Μασκ: Είχε προηγηθεί 40λεπτη καθυστέρηση 

Έλον Μασκ για συνέντευξη Τραμπ: Ξεπεράσαμε την κυβερνοεπίθεση
1'

Σε συνέχεια της καταγγελίας του για κυβερνοεπίθεση με στόχο την αναστολή της συνέντευξης Τραμπ, ο Έλον Μασκ επανήλθε λέγοντας ότι το X έχει "ξεπεράσει" την κυβερνοεπίθεση, κι η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί.

Μετά από καθυστέρηση άνω των 40 λεπτών, ο Έλον Μασκ είπε:

"Ζητώ συγγνώμη για την καθυστερημένη έναρξη. Δυστυχώς είχαμε μια μαζική, κατανεμημένη επίθεση άρνησης παροχής υπηρεσιών εναντίον των διακομιστών μας και κορεσμό ... όλων των γραμμών δεδομένων μας", δήλωσε ο Musk.

"Νομίζουμε ότι ξεπεράσαμε το μεγαλύτερο μέρος αυτής της κατάστασης και έτσι ήρθε πλέον η ώρα να προχωρήσουμε".

Συνεχίζοντας, συνέδεσε την κυβερνοεπίθεση που, όπως λέει, υπέστη το X, με την αντίθεση στην υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ.

"Όπως δείχνει αυτή η ... μαζική επίθεση, υπάρχει μεγάλη αντίθεση στους ανθρώπους που απλά ακούνε τι έχει να πει ο πρόεδρος Τραμπ, αλλά είναι τιμή μου να έχω αυτή τη συζήτηση", δήλωσε ο Musk.

Όσο για τον λόγο για τον οποίο επιδίωξε τη συνέντευξη, ο Μασκ δήλωσε: "Πραγματικά έχει ως στόχο απλά να υπάρξει μια αίσθηση για το πώς ακριβώς είναι ο Ντόναλντ Τραμπ σε μια συζήτηση. Είναι δύσκολο να συλλάβεις μια αίσθηση για κάποιον αν απλά δεν τον ακούσεις να μιλάει με φυσιολογικό τρόπο".

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή