«Έσπασε» τα κοντέρ του Χ η συνάντηση Τραμπ - Μασκ: 998 εκατομμύρια προβολές σε 3 ώρες

Ο Τραμπ επέστρεψε στο X, με μια σειρά αναρτήσεων τη Δευτέρα, για πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο

«Έσπασε» τα κοντέρ του Χ η συνάντηση Τραμπ - Μασκ: 998 εκατομμύρια προβολές σε 3 ώρες
Associated Press/Αρχείο
2'

H συνάντηση του Αμερικανού υποψηφίου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ και ιδιοκτήτη του Χ (πρώην Tweeter) στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, παρά την καθυστέρηση λόγω τεχνικών προβλημάτων, επιβραβεύτηκε με εκατομμύρια προβολές.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ίδια η προτφόρμα σε ανάρτησή της μεταξύ 7:47 μ.μ. και 10:47 μ.μ. ET, η ανάρτηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έλαβε 73 εκατομμύρια προβολές. Κατά την ίδια περίοδο, υπήρχαν 4 εκατομμύρια αναρτήσεις σχετικά με τη συνομιλία του Έλον Μασκ με τον Ντόναλντ στο X, δημιουργώντας συνολικά 998 εκατομμύρια προβολές.

Ο Τραμπ επέστρεψε στο X, με μια σειρά αναρτήσεων τη Δευτέρα, για πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο, αναβιώνοντας έναν λογαριασμό που είχε λειτουργήσει ως κύρια μέθοδος επικοινωνίας σε προηγούμενες εκστρατείες και τα τέσσερα χρόνια του στον Λευκό Οίκο.

Η πρόσβαση του Τραμπ στον λογαριασμό του, @realDonaldTrump, αποκαταστάθηκε έναν μήνα αφότου απέκτησε το Χ ο Μασκ, καθώς είχε ανασταλλεί από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες εξαιτίας των γεγονότων της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιστώλιο. Ο Τραμπ κάνει συχνά αναρτήσεις στην πλατφόρμα του Truth Social, η οποία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2022, αλλά οι αναρτήσεις του εκεί προσεγγίζουν πολύ μικρότερο κοινό από ό,τι στο X.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή