Γενέθλια για τον Αχιλλέα - Ανδρέα: Τον «έπνιξαν» στις ευχές Πάυλος και Μαρί Σαντάλ

Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά παιδί μετά τη Μαρία Ολυμπία και τον Κωνσταντίνο Αλέξιο
1'

Ο Αχιλλέας Ανδρέας, γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ είχε χθες 12 Αυγούστου τα γενέθλια του τα οποία γιόρτασε στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά παιδί της οικογένειας και οι γονείς του δεν παρέλειψαν να του ευχηθούν με τα συγκινητικά τους λόγια:

«Χρόνια πολλά στο νούμερο τρία μου, που γεννήθηκε στην ένδοξη 12η του μηνός. Είμαι τόσο περήφανη για όλα σου τα επιτεύγματα και για ένα νέο έτος! Είθε αυτή να είναι μια σπουδαία χρονιά για εσένα. Σε αγαπώ πάντα, για πάντα, κοντά ή μακριά, πάντα μαζί» έγραψε χαρούμενη η μητέρα του Μαρί Σαντάλ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να του ευχηθεί δημόσια. Μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφίες του, δείχνοντας πολύ περήφανη για εκείνον!

Περήφανος όμως δήλωσε δημόσια πως είναι για τον Αχιλλέα Ανδρέα και ο πατέρας του, Παύλος ο οποίος επίσης ανέβασε φωτογραφίες του γράφοντας στη λεζάντα τους: «Αχιλλέα μου. Χρόνια πολλά είμαι πολύ υπερήφανος για σένα. Κάθε σου προσπάθεια σε φέρνει όλο και πιο κοντά στους στόχους σου».

«Χρόνια πολλά, σε αγαπώ τόσο πολύ» έγραψε η αδελφή του Μαρία Ολυμπία απαθανατίζοντάς τον να σβήνει ένα και μοναδικό κεράκι στο γλυκό με παγωτό που είχε μπροστά του ο Αχιλλέας Ανδρέας σε έξοδό τους για φαγητό οικογενειακώς: