Παρίσι: Εθελόντρια των Ολυμπιακών Αγώνων βρέθηκε νεκρή

Συνελήφθη φίλος της ύποπτος για την υπόθεση
2'

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Παρίσι καθώς μια νεαρή γυναίκα που εργαζόταν ως εθελόντρια κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού το βράδυ της Δευτέρας 12 Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το γαλλικό ειδησεογραφικό μέσο Le Parisien, υπάρχουν υποψίες ότι η γυναίκα, που ήταν μόλις 21 ετών, δολοφονήθηκε από έναν άλλο εθελοντή, τον οποίο γνώριζε εδώ και δύο χρόνια. Τα πρώτα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψαν ένα αιμάτωμα στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού και ένα τραύμα στο λαιμό της.

Η σορός μεταφέρθηκε στο ιατροδικαστικό ινστιτούτο του Παρισιού, όπου αναμένεται να υποβληθεί σε αυτοψία τις επόμενες ώρες.

Η μητέρα του θύματος είχε δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης της από το τέλος της τελετής λήξης στο στάδιο Σταντ ντε Φρανς. Από την έρευνα προέκυψε ότι το κινητό της τηλέφωνο εντοπίστηκε κοντά στην περιοχή Σεντ Ουέν και έπειτα η αστυνομία ξεκίνησε τον εντοπισμό της, δίνοντας μια λεπτομερή περιγραφή της σε όλες τις περιπολίες της περιοχής.

Στις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας, η οικογένεια του θύματος ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι είχε λάβει ένα μήνυμα προερχόμενο από την Πολωνία, το οποίο εξηγούσε ότι ο φίλος της γυναίκας είχε στείλει ένα «ενοχλητικό» μήνυμα στην οικογένειά του.

Ο φίλος της εξηγούσε στο εν λόγω μήνυμα ότι είχε κάνει κάτι «ανόητο».

Η αστυνομία πήγε, στη συνέχεια, στο σπίτι του στην οδό Émile Blémont γύρω στη 1.15 π.μ., και συνέλαβε τον ύποπτο, ο οποίος ήταν μεθυσμένος και σε κωματώδη κατάσταση. «Ο άνδρας λέγεται ότι προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του παίρνοντας ναρκωτικά», δήλωσε πηγή προσκείμενη στην υπόθεση.

Ο ύποπτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Hôtel-Dieu για περίθαλψη, ενώ σήμερα, Τρίτη 13 Αυγούστου, τέθηκε υπό κράτηση.