Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Αποχαιρετούν ιδιοκτήτη πιτσαρίας που πέθανε από καρκίνο

Ο Πίτερ Μόρις, 47 ετών και πατέρας δύο παιδιών πέθανε απο καρκίνο λίγο καιρό μόνο αφότου η Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκε με την ασθένεια.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Αποχαιρετούν ιδιοκτήτη πιτσαρίας που πέθανε από καρκίνο
2'

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποχαιρετούν έναν ιδιοκτήτη πιτσαρίας που γνώρισαν όταν αγόρασαν μία ντουζίνα πίτσες για διασώστες, ο οποίος έχασε τη ζωή του τον περασμένο Μάιο.

Ο Πίτερ Μόρις, 47 ετών και πατέρας δύο παιδιών πέθανε απο καρκίνο λίγο καιρό μόνο αφότου η Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκε με την ασθένεια.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απέστειλε μία συλλυπητήρια επιστολή γραμμένη στο σημειωματάριο του Παλατιού Κένσινγκτον στη χήρα του, Τρέισι που διαβάστηκε στην κηδεία του.

Στο γράμμα αναφέρεται: «Μπορούμε μόνο να φανταστούμε τι τεράστιο κενό θα αφήσει στην ζωή σας και η καρδιά μου είναι μαζί σας και με την οικογένειά σας. Η Κάθριν κι εγώ απολαύσαμε πολύ τη συνάντησή μας με τον Πιτ. Γνωίζουμε ότι ήταν ένα εξαιρετικά αφοσιωμένο και πολύτιμο μέλος της κοινότητας, κάτι που φάνηκε από τις αντιδράσεις στον θάνατό του. Ήθελα να ξέρετε πόσο πολύ εσείς και η οικογένειά σας είστε στις σκέψεις μας αυτή τη στιγμή».

Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ γνώρισαν τον Πιτ, από την νότια Ουαλία όταν ξόδεψαν 127,5 λίρες Αγγλίας για 12 πίτσες απο την καντίνα του τον Απρίλιο του 2023.

Αγόρασαν πίτσες μαργαρίτα, πεπερόνι, μπάρμπεκιου κοτόπουλο και κατσικίσιο τυρί για την ομάδα διάσωσης του βουνού Central Beacons σε μία επίσκεψή τους στην περιοχή.

Τότε, ο Πιτ είχε δηλώσει: «Ήταν πολύ καλοί. Όταν ξεκινούσα την επιχείρηση ήταν πέρα κι από τα πιο τρελά μου όνειρα ότι μία μέρα θα εξυπηρετούσα τον μελλοντικό βασιλιά». Ο Πιτ ξεκίνησε το βαν Little Dragon Pizza το 2016.

Είχε νικήσει τον καρκίνο του οισοφάγου, όμως τέσσερις μήνες μετά την βασιλική του συνάντηση οι γιατροί εντόπισαν την ασθένεια στα επινεφρίδια και το συκώτι. Έφυγε από τη ζωή μέσα σε λιγότερο από ένα χρονο, ωστόσο η επιχειρηση συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.

Το γράμμα του Ουίλιαμ θα μπει σε κορνίζα για τις κόρες του Πιτ, ηλικίας 8 και 5 ετών.

gramma-william.jpg

Η σύζυγός του, Τρέισι δηλωσε στην εφημερίδα The Sun: «Ήταν μία τεράστια έκπληξη. Δεν ξέρω καν πώς έμαθαν ότι ο Πιτ πέθανε. Μπορεί να τους χτύπησε κάποιο νεύρο, επειδή η Κέιτ υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες» και ανέφερε ότι είναι πολύ προσγειωμένοι. «Είχαμε πολλά γράμματα από ανθρώπους που αγαπούσαν τον Πιτ, αλλά αυτό από τον Ουίλιαμ και την Κέιτ ήταν πολύ ξεχωριστό», συμπλήρωσε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή