Ουαλία: Γέννησε μέσα στον κινηματογράφο και το νεογέννητο απέκτησε δωρεάν εισιτήριο για μια ζωή

Και το πρώτο παιδί της οικογένειας ήταν βιαστικό και γεννήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο
1'

Μία διαφορετική άφιξη έγινε σε ένα κινηματογράφο της Ουαλίας και δεν ήταν «blockbuster».

Η Σάρα Βίνσεντ ήταν 39 εβδομάδων έγκυος όταν πήγε στο Cinema World, κοντά στην πρωτεύουσα του Κάρντιφ, με τον 3χρονο γιο της Λίαμ και τους γονείς της όταν, 20 λεπτά μετά την προβολή του Sing 2, ξεκίνησε να νιώσει δυσφορία.

Καθώς περνούσε η ώρα η δυσφορία της μεγάλωνε και βγήκε στο λόμπι όπου και έσπασαν τα νερά της. Το προσωπικό του κινηματογράφου έσπευσε να τη βοηθήσει, καλώντας ασθενοφόρο και στήνοντας πρόχειρα παραβάν για να την προστατεύσουν από αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών.

Με τις οδηγίες των γιατρών, η κινηματογραφίστρια Amy Screen και η μάνατζερ στον κινηματογράφο Jacey Howcroft έφτασαν για να βοηθήσουν το «βιαστικό» μωρό, που δεν περίμενε το ασθενοφόρο.

Η μικρή Λόρι γεννήθηκε 7 κιλά μόλις 10 λεπτά από την έναρξη του τοκετού.

Η οικογένεια φαίνεται ότι έχει παρελθόν με τις «περίεργες» τοποθεσίες τοκετού, καθώς και το μεγαλύτερο παιδί, ο τρίχρονος Λίαμ γεννήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο κινηματογράφος στο λόμπι του οποίου γεννήθηκε η μικρή, αποφάσισε να την κάνει επίτιμο μέλος του Cinema World εφ' όρου ζωής και δεν θα χρειαστεί ποτέ να πληρώσει για ένα εισιτήριο κινηματογράφου όσο ζει.