Ξεκαρδιστική στιγμή: Θαλάσσιο λιοντάρι μοιράζει φιλιά σε ρεπόρτερ live

Viral το βίντεο της δημοσιογράφου με το «ερωτοχτυπημένο» θαλάσσιο λιοντάρι
1'

Ένα ρεπορτάζ εξελίχθηκε ανατρεπτικά, όταν τα δύο θαλάσσια λιοντάρια έπεσαν θύματα της γοητείας της δημοσιογράφου, η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης.

Η Τζουλιάνα Μπρούνο κάλυπτε ζωντάνα τα εγκαίνια έκθεσης Altamont στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης, όταν αποφάσισε να σταθεί δίπλα σε δύο θαλάσσια λιοντάρια.

Ενώ η δημοσιογράφος μεταφέρει το ρεπορτάζ της, το ένα από τα θαλάσσια λιοντάρι, που βρίσκεται στα δεξιά της, αρχίζει να γέρνει προς το μέρος της, σχεδόν αγγίζοντας το μικρόφωνό της.

«Και τώρα δεν θέλω να φύγω», λέει ο δημοσιογράφος, καθώς οι παρουσιαστές του News 10 ακούγονταν να γελούν από το στούντιο.

«Νιώθω σαν να είμαι μέρος αυτού και είμαστε οικογένεια τώρα», συνεχίζει η Μπρούνο, ενώ το θαλάσσιο λιοντάρι βάζει το κεφάλι του στον ώμο της και στη συνέχεια τη φιλάει στο μάγουλο.

Σε εκείνο το σημείο, η δημοσιογράφος βάζει τα γέλια και προσπαθεί να συνεχίσει ...

Η Μπρούνο δημοσίευσε αργότερα το απόσπασμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το βίντεο να γίνεται viral και την ίδια να δέχεται συγχαρητήρια για τις στιγμές γέλιους που χάρισε στους τηλεθεατές.

Δείτε το βίντεο